WOTTV E-DERGİ
DOLAR 34,0963 0.18%
EURO 38,0992 0.02%
ALTIN 2.834,490,20
BITCOIN 21384114,11%
CANLI YAYIN Adana Demir Karagümrük CBC Sport Canlı İzle Şifresiz linki

CANLI YAYIN Adana Demir Karagümrük CBC Sport Canlı İzle Şifresiz linki

Süper Lig'in 28. haftasında öne çıkan mücadelelerden biri, Adana Demirspor ile Fatih Karagümrük arasında yaşanacak. Haftanın dikkat çeken karşılaşması, 4 Mart Pazartesi günü saat kaçta hangi kanalda canlı yayınlanacak? İşte detaylar...

4 Mart 2024 15:31
CANLI YAYIN Adana Demir Karagümrük CBC Sport Canlı İzle Şifresiz linki
0

BEĞENDİM

Bu sezon beklentilerin altında kalan iki takım, haftanın maçında kozlarını paylaşacak. Fatih Karagümrük, son haftalarda aldığı puanlarla düşme hattından uzaklaşmaya çalışırken, Adana Demirspor ise 30 puanla 14. sırada bulunuyor. Karagümrük, Türkiye Kupası’nda Galatasaray’ı eleyerek moralli bir şekilde maça çıkacak.

Maçın Tarihi, Saati ve Yayın Bilgisi

Adana Demirspor – Fatih Karagümrük mücadelesi, 4 Mart Pazartesi günü saat 17.00’de başlayacak. Heyecan dolu müsabaka, beIN Sports ekranlarından canlı olarak yayınlanacak. Hakem Murat Erdoğan’ın düdüğü ile başlayacak karşılaşma, futbolseverlere keyifli anlar yaşatmaya aday.

Adana Demirspor’un Hedefi: 3 Puanlık Galibiyet

Yukatel Adana Demirspor, ligde 32 puanla 12. sırada yer alırken, son 5 maçından 4 mağlubiyet ve 1 beraberlikle ayrıldı. Mavi-lacivertli ekip, Fatih Karagümrük karşısında galibiyet alarak 3 puan hasretine son verme hedefinde.

Maçın Hakem Kadrosu

Karşılaşmanın hakemi Murat Erdoğan olacak. Erdoğan’ın yardımcılıklarını ise Kamil Çetin ve Murat Şener üstlenecek. Maçın hakem kadrosu, adil bir mücadele için sahada yerini alacak.

Süper Lig’de bu hafta oldukça kritik bir maça sahne olacak Adana Demirspor – Fatih Karagümrük mücadelesi, futbolseverlerin büyük ilgisini çekecek gibi görünüyor. Takipçiler, bu mücadeleyi heyecanla bekliyor.

 Adana Demir Karagümrük CANLI İZLE!

İlknur Şayir

En az 10 karakter gerekli
Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.