WOTTV E-DERGİ
DOLAR 34,0944 0.17%
EURO 38,0799 -0.01%
ALTIN 2.834,170,19
BITCOIN 21453763,96%
SURVİVOR MERVE SAĞLIK DURUMU, Merve bir anda yığıldı, akıllara yeniden hamile mi sorusu geldi
  • World of Türkiye
  • Magazin
  • SURVİVOR MERVE SAĞLIK DURUMU, Merve bir anda yığıldı, akıllara yeniden hamile mi sorusu geldi

SURVİVOR MERVE SAĞLIK DURUMU, Merve bir anda yığıldı, akıllara yeniden hamile mi sorusu geldi

4 Mart 2024 08:50
SURVİVOR MERVE SAĞLIK DURUMU, Merve bir anda yığıldı, akıllara yeniden hamile mi sorusu geldi
0

BEĞENDİM

Survivor 2024 All Star, her geçen gün artan heyecanıyla izleyicileri ekran başına kilitlemeye devam ediyor. Bu akşam yayınlanacak olan yeni bölümde, Kırmızı takımdan yarışan eski atlet Merve Aydın’ın aniden yere yığılması büyük bir şok yaşattı. Doktor müdahalelerine rağmen gözlerini dahi açamayan Aydın’ın sağlık durumu, yarışmanın takipçileri tarafından büyük bir merak konusu haline geldi.

 FRAGMANDA ORTAYA ÇIKTI: MERVE AYDIN GÖZLERİNİ AÇAMADI

Survivor 2. dokunulmazlık oyununda yaşanan olay, Merve Aydın’ın aniden yere yığılmasıyla başladı. Fragman görüntülerinde, Aydın’ın gözlerini bile açamadığı anlar izleyicilere ve yarışmacılara korku dolu anlar yaşattı. Peki, Survivor Merve Aydın neden bayıldı ve sağlık durumu nasıl?

SURVİVOR MERVE AYSIN SAĞLIK DURUMU NASIL?

Merve Aydın’ın Survivor’daki neden bayıldığına dair detaylar, yeni bölümde ortaya çıkacak. Daha önce yaşadığı tansiyon düşmesi sorunuyla mücadele eden yarışmacının bu seferki durumu, izleyicileri ve hayranlarını endişelendirmeye devam ediyor.

**MERVE AYDIN KİMDİR, HAYATI VE BAŞARILARI

Survivor Merve Aydın, 17 Mart 1990 tarihinde İstanbul’da dünyaya geldi. Eski bir atlet olan Merve Aydın, 800 metre açık hava ve salon Türkiye rekorlarının sahibi olarak tanınıyor. 2012 Yaz Olimpiyatları’nda yaşadığı sakatlık, Aydın’ın kariyerine büyük bir etki bıraktı. Ancak, bu trajik olaya rağmen Aydın, olimpiyat ruhunu yansıtarak yarışa devam etmesiyle büyük takdir topladı.

MERVE AYDIN’IN KARİYERİ

Dünya Gençler Atletizm Şampiyonası’nda ve Avrupa 23 yaş altı Atletizm Şampiyonası’nda 800 metre koşuda gümüş madalya kazanan Merve Aydın, aynı zamanda Dünya Üniversite Yaz Oyunları’nda 4×400 bayrak yarışında ikinci gümüş madalyasını elde etti. Londra 2012 Yaz Olimpiyatları’ndaki trajik sakatlık anıyla manşetlere çıkan Aydın, 800 metre Türkiye rekorunu elinde bulunduruyor.

İlknur Şayir

En az 10 karakter gerekli
Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.