WOTTV E-DERGİ
DOLAR 34,1031 0.21%
EURO 38,0993 0.07%
ALTIN 2.841,380,44
BITCOIN 21605442,05%
SURVİVOR 1. ELEME ADAYI KİM, Survivor dün akşam eleme adayı Hakan mı oldu, dokunulmazlığı kazanan takım hangisi
  • World of Türkiye
  • Magazin
  • SURVİVOR 1. ELEME ADAYI KİM, Survivor dün akşam eleme adayı Hakan mı oldu, dokunulmazlığı kazanan takım hangisi

SURVİVOR 1. ELEME ADAYI KİM, Survivor dün akşam eleme adayı Hakan mı oldu, dokunulmazlığı kazanan takım hangisi

Survivor'da heyecan dolu bir hafta daha geride kaldı. Acun Ilıcalı'nın sunumuyla devam eden yarışmada, bu hafta erkek yarışmacılar arasında eleme yaşanacak. Geçtiğimiz hafta Begüm'ün elenmesinin ardından, bu hafta da bir ismin veda etmesi bekleniyor.

3 Mart 2024 18:18
SURVİVOR 1. ELEME ADAYI KİM, Survivor dün akşam eleme adayı Hakan mı oldu, dokunulmazlığı kazanan takım hangisi
0

BEĞENDİM

Survivor’da heyecan dolu bir hafta daha geride kaldı. Acun Ilıcalı’nın sunumuyla devam eden yarışmada, bu hafta erkek yarışmacılar arasında eleme yaşanacak. Geçtiğimiz hafta Begüm’ün elenmesinin ardından, bu hafta da bir ismin veda etmesi bekleniyor.

DOKUNULMAZLIK OYUNUNU KAZANAN KIRMIZI TAKIM OLDU: HELVA ÖDÜLÜ ALDILAR

Yarışmacılar, haftanın ilk dokunulmazlık oyununda kıyasıya mücadele ettiler. Mavi takımdan Seda ve Poyraz, kırmızı takımdan ise Nagihan, rahatsızlıkları nedeniyle oyunun dışında kaldılar. 12-10 skorla tamamlanan mücadelede galip gelen ekip kırmızı takım oldu ve helva ödülünün sahibi oldular.

ACUN ILICALI’DAN AÇIKLAMA: YEMEK KURALINI İHLAL EDEN YARIŞMACI BELLİ OLDU

Survivor’ın konseyinde Acun Ilıcalı, bir yarışmacının yakınının Dominik üzerinden yemek gönderme girişiminde bulunduğunu açıkladı. Ilıcalı, bu yarışmacının mavi takımdan Aysu olduğunu belirtti ve kendisinin 5 ödülden mahrum kalacağını ifade etti.

HAFTANIN İLK ELEME ADAYI HAKAN OLDU

Bu hafta erkek elemesi yapılacağı için dokunulmazlık oyununu kaybeden takımdan seçilecek eleme adayı belli oldu. Haftanın ilk eleme adayı Hakan oldu. Survivor’da kıran kırana geçen rekabetin ardından, Hakan’ın adı elenme potasına yazıldı.

Survivor heyecanı, eleme gecesiyle devam edecek. Takipçiler, kıyasıya mücadele ve sürpriz gelişmeler için nefeslerini tutmuş durumda.

İlknur Şayir

En az 10 karakter gerekli
Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.