WOTTV E-DERGİ
DOLAR 34,0325 -0.12%
EURO 38,0751 0.36%
ALTIN 2.831,831,05
BITCOIN 21538665,92%
Beşiktaş Galatasaray canlı ŞİFRESİZ DONMADAN İZLE! BJK GS Bein Sports (3 MART) CANLI İZLE
  • World of Türkiye
  • Spor
  • Beşiktaş Galatasaray canlı ŞİFRESİZ DONMADAN İZLE! BJK GS Bein Sports (3 MART) CANLI İZLE

Beşiktaş Galatasaray canlı ŞİFRESİZ DONMADAN İZLE! BJK GS Bein Sports (3 MART) CANLI İZLE

Beşiktaş Galatasaray maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? Derbi maçı öncesi iki takımın son durumu, istatistikleri ve Santos’un ilk derbi heyecanı. Beşiktaş Galatasaray canlı İZLE

2 Mart 2024 20:50
Beşiktaş Galatasaray canlı ŞİFRESİZ DONMADAN İZLE! BJK GS Bein Sports (3 MART) CANLI İZLE
0

BEĞENDİM

Trendyol Süper Lig’de heyecan dorukta. 28. haftanın kritik maçında Beşiktaş, lider Galatasaray’ı evinde ağırlıyor. Şampiyonluk yarışında puan farkını kapatmak isteyen siyah-beyazlılar, saha ve seyirci desteğiyle rakibine karşı üstünlük kurmaya çalışacak. Galatasaray ise ezeli rakibini yenerek zirvedeki yerini sağlamlaştırmak peşinde. Beşiktaş’ta cezalı Gedson Fernandes forma giyemeyecek. Beşiktaş Galatasaray maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? İşte detaylar…

Beşiktaş, Trendyol Süper Lig’in 28. haftasında yarın Galatasaray ile kozlarını paylaşacak. Siyah-beyazlılar, 27 maçta topladığı 46 puanla dördüncü sırada bulunuyor. Galatasaray ise 23 galibiyet, 3 beraberlik ve 1 mağlubiyetle 72 puanla liderlik koltuğunda oturuyor. İki takım arasında ligin ilk yarısında oynanan maçı Galatasaray 2-1 kazanmıştı.

BEŞİKTAŞ GALATASARAY MAÇI NE ZAMAN, SAAT KAÇTA?

Tüpraş Stadı’nda oynanacak olan Beşiktaş Galatasaray derbi maç, yarın saat 19.00’da başlayacak. Mücadeleyi hakem Halil Umut Meler yönetecek.

BEŞİKTAŞ GALATASARAY MAÇI HANGİ KANALDA?

Beşiktaş Galatasaray maçı beIN SPORTS 1’den canlı olarak yayınlanacak.

Beşiktaş Galatasaray canlı ŞİFRESİZ DONMADAN İZLE! BJK GS Bein Sports (3 MART) CANLI İZLE

SANTOS’UN İLK DERBİ HEYECANI

Beşiktaş’ın Portekizli teknik direktörü Fernando Santos, yarınki maçla birlikte ilk kez bir derbi maçına çıkacak. Santos, Süper Lig’in 20. haftasında Fatih Karagümrük maçıyla göreve başlamıştı. Santos yönetiminde ligde 8 maça çıkan Beşiktaş, 4 galibiyet, 2 beraberlik ve 2 mağlubiyet aldı. Bu maçlarda 9 gol atan siyah-beyazlılar, kalesinde 5 gol gördü.

BEŞİKTAŞ’TA GOL YEMEME SERİSİ

Beşiktaş, Türkiye Kupası çeyrek finalinde Konyaspor’u 2-0 yenerek yarı finale yükseldi. Siyah-beyazlılar, Santos yönetiminde ligde ve kupada oynadığı son 5 maçta kalesini gole kapattı. Beşiktaş, en son 23. haftada Sivasspor’a deplasmanda 1-0 yenildiği maçta gol yemişti.

SANTOS’UN İÇ SAHA PERFORMANSI

Fernando Santos, Beşiktaş’ın başında lig ve kupada Tüpraş Stadı’nda 6 maça çıktı. Bu maçlarda 5 galibiyet, 1 beraberlik elde eden Kartal, iç sahada yenilgi yüzü görmedi. Bu maçlarda 13 gol atan Beşiktaş, kalesinde ise gol görmedi.

BEŞİKTAŞ GALATASARAY MAÇI 355. RANDEVU

Beşiktaş ile Galatasaray, yarınki maçla birlikte tarihlerinde 355. kez karşı karşıya gelecek. İki takım arasındaki rekabet 22 Ağustos 1924 yılında Taksim Stadı’nda oynanan maçla başladı. O maçı Beşiktaş 2-0 kazandı. Bugüne kadar oynanan 354 maçta Galatasaray 126, Beşiktaş 114 galibiyet aldı. 114 maçta ise eşitlik bozulmadı. Galatasaray’ın 495 golüne, Beşiktaş 464 golle yanıt verdi.

beinsports, exxen, tivibuspor, beinsporttürkiye, digiturk, exxen, ssports, dsmart, maçyayını, maçkeyfi, canlımaçizle, maçizle

BEŞİKTAŞ GALATASARAY MAÇ İZLEME LİNKİ

Beşiktaş Galatasaray canlı izlemek için aşağıdaki linki tıklayınız.

Beşiktaş Galatasaray maçı TIKLA İZLE

İnat TVTaraftariumSelçuksportsTaraftarium24Justin TV şifresiz izlemek için tıklayın

CANLI maç izle, Taraftarium24 canlı maç izle, Justin TV canlı maç izle, İnat TV canlı maç izle, Selçuksports canlı maç izle, linkleri maç günleri futbolseverler tarafından oldukça sıklıkla aratılan bir konuların başında geliyor.

Uğur Selamcı

En az 10 karakter gerekli
Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.