WOTTV E-DERGİ
DOLAR 34,0716 0.11%
EURO 38,1221 0.02%
ALTIN 2.827,480,89
BITCOIN 21430634,33%
Kara Ağaç Destanı Şeyhmus gerçek adı nedir, kimdir? Halil Demir aslen nereli, kaç yaşında?
  • World of Türkiye
  • Magazin
  • Kara Ağaç Destanı Şeyhmus gerçek adı nedir, kimdir? Halil Demir aslen nereli, kaç yaşında?

Kara Ağaç Destanı Şeyhmus gerçek adı nedir, kimdir? Halil Demir aslen nereli, kaç yaşında?

TRT 1 ekranlarına yeni bir soluk getirecek olan "Karaağaç Destanı," Motto Yapım tarafından hazırlanıyor ve başrollerinde Emre Kıvılcım, Meltem Alçöl ve Olgun Şimşek gibi usta isimleri barındırıyor. Dizide önemli bir karakter olan Şeyhmus gerçek adı nedir, kimdir?

1 Mart 2024 14:47
Kara Ağaç Destanı Şeyhmus gerçek adı nedir, kimdir? Halil Demir aslen nereli, kaç yaşında?
0

BEĞENDİM

KARAAĞAÇ DESTANI DİZİSİNİN KONUSU

Usta yönetmen Ufuk Hakan Eren’in yönetmenliğini üstlendiği dizi, 1970’li yıllarda geçen güçlü bir toprak hikayesini ekranlara taşıyor. Celal Ağa karakterini canlandıran Olgun Şimşek ve Celal Ağa’nın oğlu Ömer’i hayat veren Emre Kıvılcım, seyirciyi tarihin derinliklerine götürecek. Dizinin merak uyandıran sloganı ise “Firavun’un evinde Musa var artık…”

KARA AĞAÇ DESTANI ŞEYHMUS KİMDİR?

Dizinin oyuncu kadrosunda yer alan Halil Demir, Şeyhmus karakterini canlandırarak dikkat çekiyor. Bu diziyle birlikte sektöre adım atan Demir’in kimlik bilgileri ve kariyerine dair detaylar merak konusu oldu.

HALİL DEMİR KİMDİR?

Henüz sektörde yeni olan Halil Demir’in gerçek adı, asıl memleketi, yaşının kaç olduğu gibi temel bilgileri merak edilmektedir. Ancak dizi ile birlikte oyunculuk kariyerine hızlı bir giriş yaptığı ve Şeyhmus karakterini başarıyla canlandırdığı söylenmektedir.

KARAAĞAÇ DESTANI DİĞER OYUNCULARI

Başrollerde Emre Kıvılcım, Meltem Akçöl ve Olgun Şimşek’in yer aldığı dizi, geniş bir oyuncu kadrosuna sahip. Oyuncular arasında Olgun Şimşek (Celal Ağa), Emre Kıvılcım (Ömer), Hakan Boyav (Latif), Özlem Conker (Asiye), Merih Öztürk (Gülnaz), Meltem Akçöl (Sultan), Kenan Ciniviz (Feyzo), Deniz Altan (Sevim), Ayten Uncuoğlu (Paşa Kadın) gibi tanınmış isimler bulunmaktadır.

İlknur Şayir

En az 10 karakter gerekli
Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.