WOTTV E-DERGİ
DOLAR 34,1041 0.22%
EURO 38,1317 0.12%
ALTIN 2.840,700,42
BITCOIN 21574051,82%
(şifresiz) CANLI İZLE-GALATASARAY-KARAGÜMRÜK (Ziraat Türkiye Kupası) | ATV CANLI YAYIN
  • World of Türkiye
  • Spor
  • (şifresiz) CANLI İZLE-GALATASARAY-KARAGÜMRÜK (Ziraat Türkiye Kupası) | ATV CANLI YAYIN

(şifresiz) CANLI İZLE-GALATASARAY-KARAGÜMRÜK (Ziraat Türkiye Kupası) | ATV CANLI YAYIN

Galatasaray, Ziraat Türkiye Kupası çeyrek finalinde Fatih Karagümrük'ü ağırlıyor. Bu önemli mücadelede, Galatasaray'ın muhtemel 11'i belirlendi. Sarı-kırmızılı ekip, sıkışık fikstür nedeniyle bazı oyuncularını dinlendirecek. Hakim Ziyech ve Serge Aurier ise sakatlıkları sebebiyle forma giyemeyecekler.Peki Galatasaray - Karagümrük maçı saat kaçta hangi kanalda? Maç izleme linki haberimizde.

29 Şubat 2024 17:36
(şifresiz) CANLI İZLE-GALATASARAY-KARAGÜMRÜK (Ziraat Türkiye Kupası) | ATV CANLI YAYIN
0

BEĞENDİM

Maçın yönetimini Arda Kardeşler üstlenecek. Futbolseverler ise mücadelenin hangi kanallardan yayınlanacağını merak ediyor.

Galatasaray, turnuvada beşinci turda Ümraniyespor’u 4-1 ve son 16 turunda Bandırmaspor’u 4-2 mağlup ederek çeyrek finale yükseldi. Karagümrük ise Derincespor, Kırklarelispor ve Samsunspor’u mağlup ederek bu aşamaya geldi.

 Maç, bugün Rams Park’ta saat 20:45’te başlayacak. Kazanan takım çeyrek finale yükselerek Trabzonspor’un rakibi olacak. Çeyrek final mücadelesi tek maç üzerinden oynanacak, ancak yarı finalde ise karşılaşmalar iki maç şeklinde gerçekleşecek.

Galatasaray’ın teknik direktörü Okan Buruk, sıkışık fikstürdeki maçlarda bazı oyuncularını dinlendirmesi bekleniyor. Afrika Uluslar Kupası’ndan sakat dönen Hakim Ziyech ve yeni transfer Serge Aurier, bu kritik mücadelede forma giyemeyecekler.

Galatasaray’ın muhtemel 11’i

Günay, Kaan – Sanchez – Nelsson – Berkan, Oliveira – Eyüp, Tete – Kerem Aktürkoğlu – Zaha, Vinicius.

Galatasaray, Avrupa’ya Sparta Prag mağlubiyetinin ardından Trendyol Süper Lig’de Fenerbahçe ile şampiyonluk mücadelesi veriyor. Kupa macerasına beşinci turdan başlayan sarı-kırmızılılar, Ümraniyespor’u 4-1 ve Bandırmaspor’u 4-2 mağlup ederek çeyrek finale yükselmişti.

Karagümrük ise ligde düşme hattından uzaklaşmak istiyor. Son iki lig maçından beraberlikle ayrılan ekip, kupada ise Derincespor’u 3-1, Kırklarelispor’u 2-0 ve Samsunspor’u 2-1 mağlup ederek çeyrek finale adını yazdırdı.

Galatasaray – Karagümrük maçının şifresiz olarak ATV kanalından ekranlara geleceği açıklandı.

Galatasaray – Karagümrük CANLI İZLE!

İlknur Şayir

En az 10 karakter gerekli
Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.