WOTTV E-DERGİ
DOLAR 34,1031 0.21%
EURO 38,0993 0.07%
ALTIN 2.841,380,44
BITCOIN 21605442,05%
Galatasaray – Karagümrük şifresiz CANLI İZLE | ATV CANLI İZLE Galatasaray – Karagümrük
  • World of Türkiye
  • Spor
  • Galatasaray – Karagümrük şifresiz CANLI İZLE | ATV CANLI İZLE Galatasaray – Karagümrük

Galatasaray – Karagümrük şifresiz CANLI İZLE | ATV CANLI İZLE Galatasaray – Karagümrük

Ziraat Türkiye Kupası çeyrek finalinde Galatasaray ile Fatih Karagümrük arasında oynanacak kritik karşılaşmanın heyecanı futbolseverleri sardı. Sarı-kırmızılılar, Rams Park’ta ev sahibi olarak ağırlayacakları mücadelede Karagümrük'ü konuk edecek. Tek maç üzerinden oynanacak bu çeyrek final mücadelesinin galibi, Trabzonspor ile yarı finalde karşılaşacak ve büyük bir avantaj elde edecek.Mücadeleyi yönetecek olan hakem Arda Kardeşler olacak. Peki, Galatasaray - Karagümrük maçı hangi kanalda ve saat kaçta izlenebilecek?

29 Şubat 2024 17:37
Galatasaray – Karagümrük şifresiz CANLI İZLE | ATV CANLI İZLE Galatasaray – Karagümrük
0

BEĞENDİM

Galatasaray’da sıkışık fikstür nedeniyle teknik direktör Okan Buruk’un bazı oyuncuları dinlendirme ihtimali bulunuyor. Afrika Uluslar Kupası’ndan sakat dönen Hakim Ziyech ve yeni transfer Serge Aurier, maçta forma giyemeyecek isimler arasında yer alıyor.

Takımın muhtemel 11’inde Günay, Kaan, Sanchez, Nelsson, Berkan, Oliveira, Eyüp, Tete, Kerem Aktürkoğlu, Zaha ve Vinicius’un yer alması bekleniyor.

 Galatasaray, beşinci turda Ümraniyespor’u 4-1, son 16 turunda ise Bandırmaspor’u 4-2 mağlup ederek adını çeyrek finale yazdırmıştı. Diğer taraftan Karagümrük ise Derincespor, Kırklarelispor ve Samsunspor’u mağlup ederek çeyrek finale yükseldi.

Maçın sonucuyla ilgili belirsizlik devam ederken, kazanan takım adını yarı finale yazdıracak ve Trabzonspor’un rakibi olacak. Bu çeyrek final mücadelesi, futbolseverlerin heyecanla beklediği bir etkinlik olarak öne çıkıyor.

Bu kritik karşılaşma, şifresiz olarak ATV ekranlarından futbolseverlere sunulacak. Maç, bugün saat 20:45’te başlayacak.

Galatasaray – Karagümrük CANLI İZLE!

İlknur Şayir

En az 10 karakter gerekli
Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.