WOTTV E-DERGİ
DOLAR 34,0204 -0.14%
EURO 38,0462 0.3%
ALTIN 2.826,100,84
BITCOIN 21526436,10%
Kızıl Goncalar’ın Zeynep’in gerçek adı nedir, kimdir? Mina Demirtaş kaç yaşında, nereli?
  • World of Türkiye
  • Magazin
  • Kızıl Goncalar’ın Zeynep’in gerçek adı nedir, kimdir? Mina Demirtaş kaç yaşında, nereli?

Kızıl Goncalar’ın Zeynep’in gerçek adı nedir, kimdir? Mina Demirtaş kaç yaşında, nereli?

FOX TV'nin her Pazartesi akşamı izleyiciyle buluşan dizisi Kızıl Goncalar, Zeynep karakteriyle dikkat çekiyor. Dizide Zeynep karakteri Meryem ve Naim'in kızı olarak hikayeye damgasını vuruyor. Peki Kızıl Goncalar'ın Zeynep'i gerçek adı nedir, kimdir?

27 Şubat 2024 14:02
Kızıl Goncalar’ın Zeynep’in gerçek adı nedir, kimdir? Mina Demirtaş kaç yaşında, nereli?
0

BEĞENDİM

Kızıl Goncalar’ın Zeynep karakteri oldukça merak edilen kişiler arasında. İşte Zeynek karakteri ve karakteri canlandıran oyuncu hakkında bilgiler…

KIZIL GONCALAR’IN ZEYNEP KARAKTERİ

Kızıl Goncalar’ın en genç karakterlerinden biri olan Zeynep, Meryem ve Naim’in 16 yaşındaki kızı olarak karşımıza çıkıyor. Büyük şehir hayatını hiç tatmamış, okul kapılarını hiç aralamamış bir karakter olan Zeynep, İstanbul’a adım attığında yeni bir hayatın eşiğine gelmiş olacak.

KIZIL GONCALAR’IN ZENEP’İ KİMDİR?

Mina Demirtaş, İstanbul’un 2005 doğumlu yetenekli oyuncularından biridir. Oyunculuk kariyerine 2021 yılında “Akif” filmi ile adım atan Demirtaş, hızla yükselen bir çizgi çiziyor. 2022 yılında başrolünü üstlendiği “Kabahat” filmi ile dikkatleri üzerine çeken genç oyuncu, 2023 yılında ise “Kızıl Goncalar” dizisi ile ekranlara gelmeye başladı.

Mina Demirtaş’ın oyunculuk yeteneği ve Zeynep karakterinin hikayesi, Kızıl Goncalar izleyicilerini ekrana kilitlemeye devam ediyor. Demirtaş’ın gelecekteki projeleri ve oyunculuk kariyeri merak konusu olmaya devam ederken, izleyicileri heyecanlı bir bekleyiş içinde bırakıyor.

İlknur Şayir

En az 10 karakter gerekli
Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.