WOTTV E-DERGİ
DOLAR 34,1026 0.24%
EURO 38,1457 0.1%
ALTIN 2.874,391,62
BITCOIN 21553910,76%
Boluspor – Erzurumspor FK  TRT AVAZ CANLI İZLE | CANLI İZLE Boluspor – Erzurumspor FK  maçı (25 Şubat) hangi kanalda saat kaçta?
  • World of Türkiye
  • Spor
  • Boluspor – Erzurumspor FK TRT AVAZ CANLI İZLE | CANLI İZLE Boluspor – Erzurumspor FK maçı (25 Şubat) hangi kanalda saat kaçta?

Boluspor – Erzurumspor FK TRT AVAZ CANLI İZLE | CANLI İZLE Boluspor – Erzurumspor FK maçı (25 Şubat) hangi kanalda saat kaçta?

Trendyol 1. Lig'in 24. Haftasında Boluspor, kendi sahasında Bolu Atatürk Stadyumu'nda Erzurumspor FK ile zorlu maçta karşılaşacak. Boluspor - Erzurumspor FK maç detayları ve canlı yayın bilgisi merak ediliyor. İşte detaylar...

25 Şubat 2024 12:14
Boluspor – Erzurumspor FK  TRT AVAZ CANLI İZLE | CANLI İZLE Boluspor – Erzurumspor FK  maçı (25 Şubat) hangi kanalda saat kaçta?
0

BEĞENDİM

 

İki takım arasındaki tarihi rekabette bugüne kadar 9 karşılaşma yaşandı. Erzurumspor FK, 5 galibiyetle öne çıkarken, Boluspor ise 2 kez zafer elde etti. Geriye kalan 2 mücadele ise berabere tamamlandı.

Bolu’daki maçlarda her iki takım birer galibiyet aldı, 2 maç beraberlikle sonuçlandı. Ligin ilk yarısında Erzurum’da oynanan maçı ev sahibi ekip 1-0 kazanarak önemli bir avantaj elde etti.

Trendyol 1. Lig’in ikinci yarısında her iki takım da yenilgi yüzü görmedi. Son 6 maçta 4 galibiyet ve 2 beraberlik elde eden Boluspor ve Erzurumspor FK, formda olduklarını kanıtladı. Özellikle Erzurumspor FK, 2024 yılında Avrupa’nın en prestijli ligleri dahil, toplamda 358 takım arasında gol yemeden mücadele eden tek takım unvanını kazandı.

Boluspor, sezonun ikinci yarısındaki yenilmezlik serisini 6 maça çıkardı. Bu süreçte rakip fileleri 9 kez havalandıran ekip, kalesinde ise sadece 5 gol gördü. Bu maçta Boluspor, Erzurumspor FK’nın etkileyici serisini sonlandırarak 3 puanı hedefliyor. Takımda önemli bir eksik bulunmazken, Erzurumspor FK’da Eren Tozlu ve Celal Hanalp, sarı kart cezaları nedeniyle forma giyemeyecekler.

Mücadele bugün saat 13:30’da başlayacak ve TRT Avaz ile BeIN SPORTS 2 kanallarından canlı olarak yayınlanacak. Hakem Feridun Daldaş düdük çalacak, yardımcı hakemler ise Azad İlhan ve Mahmut Gülle olarak belirlendi.

.Canlı yayın için tıklayın: TIKLA İZLE! CANLI YAYIN Boluspor-Erzurumspor.

İlknur Şayir

En az 10 karakter gerekli
Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.