WOTTV E-DERGİ
DOLAR 34,0059 -0.18%
EURO 38,0926 0.39%
ALTIN 2.827,630,89
BITCOIN 21491585,39%
Bu akşam (22 Şubat) Sparta Prag-GS UEFA Avrupa Ligi (play off rovans maçı) saat kaçta hangi kanalda?
  • World of Türkiye
  • Spor
  • Bu akşam (22 Şubat) Sparta Prag-GS UEFA Avrupa Ligi (play off rovans maçı) saat kaçta hangi kanalda?

Bu akşam (22 Şubat) Sparta Prag-GS UEFA Avrupa Ligi (play off rovans maçı) saat kaçta hangi kanalda?

UEFA Avrupa Ligi son 16 turu play-off ilk maçında, Galatasaray, Sparta Prag'ı 3-2'lik skorla mağlup ederek avantaj elde etti. Galatasaray taraftarları şimdi, rövanş maçının oynanacağı gün ve saati merakla bekliyor. Sparta Prag-Galatasaray maçı için resmi bilgiler geldi. Peki Sparta Prag-GS UEFA Avrupa Ligi (play off rovans maçı) bu aksam (22 Şubat) saat kaçta hangi kanalda?

21 Şubat 2024 14:01
Bu akşam (22 Şubat) Sparta Prag-GS UEFA Avrupa Ligi (play off rovans maçı) saat kaçta hangi kanalda?
0

BEĞENDİM

Bu aksam (22 Şubat) Sparta Prag-GS UEFA Avrupa Ligi (play off rovans maçı) saat kaçta hangi kanalda? İşte Prag-GS maçının canlı yayın bilgileri ve maç detayları…

CANLI YAYIN BİLGİSİ

UEFA Avrupa Ligi son 16 turu play-off rövanş maçı, 22 Şubat Perşembe akşamı saat 23:00’te EXXEN platformundan canlı olarak yayınlanacak.

Galatasaray, ilk maçtaki performansıyla avantaj yakalayarak sahadan galip ayrıldı. Kerem Demirbay, Mertens ve Icardi’nin attığı gollerle takımını galibiyete taşıyan Galatasaray’ın file bekçisi Muslera ise kritik kurtarışlarıyla maçın yıldızları arasında yer aldı.

Sarı Kırmızılı ekip, rövanş maçında her türlü galibiyet ve beraberlikle tur atlayacak. 1-0’lık mağlubiyet durumunda ise maç uzatmalara gidecek. Ancak Sparta Prag’ın iki farklı galip gelmesi halinde tur atlayacak ekip Çekya temsilcisi olacak.

Galatasaray, tarihinde Avrupa kupalarında ilk maçını kazandığı çift ayaklı eleme turu maçlarında çıktığı 30 eşleşmeden 28’inde tur atlayarak çıkmayı başardı. Sparta Prag ise son üç çift ayaklı eleme turu maçında elenmekten kurtulamadı.

Galatasaray taraftarları, heyecanla beklenen rövanş maçını EXXEN platformunda izleyerek takımlarına destek olacak. Maçın sonucu, tur atlayacak olan tarafı belirleyecek ve Avrupa Ligi’ndeki yolculuk devam edecek.

İlknur Şayir

En az 10 karakter gerekli
Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.