WOTTV E-DERGİ
DOLAR 34,0906 0.18%
EURO 38,0846 0%
ALTIN 2.833,590,16
BITCOIN 21488453,03%
Seda Aktuğlu Sahra’nın eşiyle konuşmalarını açığa çıkardı!

Seda Aktuğlu Sahra’nın eşiyle konuşmalarını açığa çıkardı!

Seda Aktuğlu Sahra Işık ile yaşanan olayın detaylarını sosyal medya hesabından paylaşarak gündeme damgasını vurdu. Sahra Işık'ın, yarışmadan ayrılma sebebini açıklarken Seda Aktuğlu'ya yönelik iddialarına sert bir şekilde yanıt verdiği ortaya çıktı. Işık, eski dostuna ateş püskürerek, Seda Aktuğlu'nun kocasını aramasının ardında dostluk ilişkilerine zarar veren bir niyet olduğunu ileri sürdü.

19 Şubat 2024 14:33
Seda Aktuğlu Sahra’nın eşiyle konuşmalarını açığa çıkardı!
0

BEĞENDİM

Sahra Işık’ın sert ifadelerle dile getirdiği açıklamaların ardından, Seda Aktuğlu sessizliğini bozarak, Sahra’nın eşi İdris Aybirdi’nin kendisine yönelik küfürlü ve tehdit içeren mesajlarını Instagram hesabından ifşa etti. Sosyal medyayı sallayan bu gelişme, kısa sürede geniş bir çevrede konuşulmaya başlandı.

Öne çıkan küfürlü mesajlar, Seda Aktuğlu’nun paylaşımıyla birlikte birçok kişi tarafından görüldü ve tepki çekti. Ancak, yaşanan olayın ardından Seda Aktuğlu’nun tüm ilgili paylaşımlarını silerek, konuyu “sineye çektiğini” açıklaması, olayın seyrini değiştirdi.

Olayın detaylarına dair yapılan açıklamalar ve ifşa edilen mesajlar, Acun Ilıcalı’nın da dikkatini çekti. Ünlü televizyoncu, konuyu araştırmak üzere harekete geçti. Olayın gelişmeleriyle ilgili detaylar merakla beklenirken, taraflar arasındaki gerilim sosyal medyada geniş bir kitle tarafından takip edilmeye devam ediyor.

İlknur Şayir

En az 10 karakter gerekli
Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.