WOTTV E-DERGİ
DOLAR 34,0944 0.2%
EURO 38,1170 0.09%
ALTIN 2.841,850,46
BITCOIN 21771503,15%
TV8,5 HD CANLI İZLE (14 ŞUBAT) | Lazio Bayern Münih maçı EXXEN UEFA Şampiyonlar Ligi canlı yayın izleme ekranı
  • World of Türkiye
  • Spor
  • TV8,5 HD CANLI İZLE (14 ŞUBAT) | Lazio Bayern Münih maçı EXXEN UEFA Şampiyonlar Ligi canlı yayın izleme ekranı

TV8,5 HD CANLI İZLE (14 ŞUBAT) | Lazio Bayern Münih maçı EXXEN UEFA Şampiyonlar Ligi canlı yayın izleme ekranı

UEFA Şampiyonlar Ligi'nin heyecanı, son 16 turu maçlarıyla devam ediyor. Bu turda Bayern Münih, deplasmanda Lazio'ya konuk olacak. Bundesliga'da Leverkusen maçında zorlu bir mücadele yaşayan Bayern Münih, bu kez Lazio karşısında taraftarlarına unutulmaz anlar yaşatmayı hedefliyor.Peki Lazio Bayern Münih maçı hangi kanalda, saat kaçta? Lazio Bayern Münih maçı şifresiz nasıl izlenir? İşte Lazio Bayern Münih maçı detayları...

14 Şubat 2024 22:02
TV8,5 HD CANLI İZLE (14 ŞUBAT) | Lazio Bayern Münih maçı EXXEN UEFA Şampiyonlar Ligi canlı yayın izleme ekranı
0

BEĞENDİM

Geçtiğimiz sezon Şampiyonlar Ligi A Grubu’nu lider tamamlayan Bayern Münih, bu başarıyı, Manchester United, Galatasaray gibi güçlü rakipleri geride bırakarak elde etmişti. Öte yandan Lazio, bu sezon İtalya Ligi’nde beklenen performansı sergileyemiyor.

 Lazio Bayern Münih maçı, Şampiyonlar Ligi son 16 turu ilk maçında gerçekleşecek. 14 Şubat Çarşamba günü saat 23:00’te başlayacak olan karşılaşma, canlı olarak TV8,5 ekranlarından şifresiz olarak izlenebilecek.

Şampiyonlar Ligi’nde Son 16 Turu mücadeleleri iki ayağı kapsayacak şekilde oynanacak. İlk maç sonrasında avantaj elde eden takım, rövanş karşılaşmalarının ardından çeyrek finale yükselmeye hak kazanacak. Bayern Münih, A Grubu’nda üstün bir performans sergileyerek grup lideri olarak son 16 turuna kalmıştı. Öte yandan Lazio, E Grubu’nda Atletico Madrid ile birlikte turu geçmeye hak kazandı.

Bayern Münih’in Bundesliga’daki son durumu geçtiğimiz hafta yaşanan zorlu maçla şekillendi. Şampiyonlar Ligi A Grubu’nda ise 6 maçta 5 galibiyet ve 1 beraberlik elde eden Bayern Münih, attığı 12 golle dikkat çekerken, kalesinde sadece 6 gol gördü.

Lazio’nun ise E Grubu’ndaki performansı, 3 galibiyet, 1 beraberlik ve 2 mağlubiyetle sonuçlandı. Topladığı 10 puanla grubunu ikinci sırada tamamlayan İtalyan takımı, son 16 turunda mücadele etme hakkını elde etti.

Lazio Bayern Münih CANLI İZLE!
İlknur Şayir

En az 10 karakter gerekli
Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.