WOTTV E-DERGİ
DOLAR 34,0963 0.18%
EURO 38,0992 0.02%
ALTIN 2.834,490,20
BITCOIN 21384114,11%
HÜDA PAR adayları belli oldu! HÜDA PAR adayları 2024! HÜDA PAR batman adayı kim oldu?

HÜDA PAR adayları belli oldu! HÜDA PAR adayları 2024! HÜDA PAR batman adayı kim oldu?

HÜDA PAR Genel Başkan Zekeriya Yapıcıoğlu, Batman Belediye Başkan Adayı olarak Batman Milletvekili Serkan Ramanlı’yı açıkladı.

5 Şubat 2024 15:22
HÜDA PAR adayları belli oldu! HÜDA PAR adayları 2024! HÜDA PAR batman adayı kim oldu?
0

BEĞENDİM

HÜDA PAR, 31 Mart yerel seçimleri öncesinde Batman ve diğer illerdeki adaylarını tanıttı. Partinin siyaset, muhalefet ve belediyecilik anlayışını anlatan Genel Başkan Zekeriya Yapıcıoğlu, Batman Belediye Başkan Adayı olarak Batman Milletvekili Serkan Ramanlı’yı açıkladı.

HÜDA PAR’IN BATMAN ADAY TANITIM TOPLANTISI

HÜDA PAR, Batman’da düğün salonunda düzenlediği aday tanıtım toplantısına Kur’an-ı Kerim tilaveti ve şiir dinletisi ile başladı. Toplantıda konuşan HÜDA PAR Genel Başkanı Zekeriya Yapıcıoğlu, partinin 2012’den beri “dürüst siyaset” ve “gerçek adalet” şiarıyla hareket ettiğini söyledi. İnsan merkezli bir siyaset anlayışına sahip olduklarını belirten Yapıcıoğlu, ilk kez 2014 yılında yerel seçimlere katıldıklarını ve hatırı sayılır bir oy aldıklarını ifade etti.

HÜDA PAR adayları belli oldu! HÜDA PAR adayları 2024! HÜDA PAR batman adayı kim oldu?

Yapıcıoğlu, “Seçime girdiğimiz yerlerin pek çoğunda ikinci veya üçüncü parti olduk. Belki o seçimde hiçbir yerde birinci parti olup belediye kazanamadık ama bir sonraki seçimde, 2019’da bir belediyemiz oldu ve bir sonraki parlamento seçimlerinde de 4 parlamenterimiz Meclis’te davamızı temsil etme konumuna geldi ve inşallah bu aşamadan sonra diyoruz ki; 31 Mart’taki yerel seçimlerde artık HÜDA PAR belediyeciliğini de halkımıza gösterme, fiilen bunu ortaya koyma zamanı olacaktır.” dedi.

HÜDA PAR’ın siyaset ve muhalefet anlayışını net ifadelerle ortaya koyduğunu dile getiren Yapıcıoğlu, her zaman doğrudan, haktan, hakikaten ayrılmayacaklarını, kim yaparsa yapsın yanlışı da eleştireceklerini söyledi. HÜDA PAR’ın belediyecilik anlayışının merkezinde insan olduğunu ifade eden Yapıcıoğlu, “Belediyecilik anlayışımızda insan merkezli siyasetin ne olduğunu fiilen belediye başkanlarımızın seçildiği yerlerde vatandaşlarımıza göstermek mümkün olacaktır. Bizim belediyelerimizde rüşvet ve yolsuzluk asla olmayacaktır. Allah’ın izniyle hizmetler adil bir şekilde yapılacaktır.” dedi.

HÜDA PAR’IN BATMAN BELEDİYE BAŞKAN ADAYI SERKAN RAMANLI

HÜDA PAR Genel Başkanı Zekeriya Yapıcıoğlu’nun katılımıyla gerçekleşen aday tanıtım programında Batman Belediye Başkan Adayı olarak Batman Milletvekili Serkan Ramanlı seçildi. Ramanlı, Batman’ın sorunlarına çözüm üretecek bir vizyonla çalışacaklarını söyledi. Ramanlı, “Batman’ı hak ettiği hizmetlere kavuşturmak için var gücümüzle çalışacağız. Batman’ın kültürüne, tarihine, doğasına, insanına sahip çıkacağız. Batman’ı yaşanabilir, huzurlu, gelişmiş bir şehir haline getireceğiz.” dedi.

HÜDA PAR adayları belli oldu! HÜDA PAR adayları 2024! HÜDA PAR batman adayı kim oldu?

HÜDA PAR’IN BATMAN İLÇE VE BELDE ADAYLARI

HÜDA PAR’ın Batman ilçe ve belde adayları da şu şekilde açıklandı:

Hasankeyf ilçe Belediye Başkan Adayı Zeki Çetin
Gercüş İlçe Belediye Başkan Adayı Süleyman Seyyidoğlu
Kozluk Belediye Başkan Adayı Hasan Aşkın
Beşiri Belediye Başkan Adayı Osman Ortaç
Bekirhan Belde Belediye Başkan Adayı İsmetullah Aksoy
Balpınar Belde Belediye Başkan Adayı Hüseyin Söğüt

HÜDA PAR’IN DİĞER İLLERDEKİ ADAYLARI

HÜDA PAR, önceki gün de Bingöl’de aday tanıtım toplantısı yaptı. Toplantıda, HÜDA PAR’ın Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı adayı Mehmet İlker Dönmezer, Bingöl Belediye Başkanı adayı Yunus Emiroğlu, Elazığ Belediye Başkanı adayı Yasin Kavaklı, Erzincan Belediye Başkan adayı Yusuf Sezgin ile bazı ilçelerin adayları tanıtıldı.

HÜDA PAR, 31 Mart yerel seçimlerinde Türkiye’nin dört bir yanında halkın teveccühüne mazhar olmayı hedefliyor.

Uğur Selamcı

En az 10 karakter gerekli
Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.