WOTTV E-DERGİ
DOLAR 34,0328 -0.13%
EURO 38,0629 0.33%
ALTIN 2.828,010,91
BITCOIN 21487376,43%
İnci Taneleri birinci bölüme Dilber’in dansı damga vurdu! İnci Taneleri birinci bölüm Dilber’in dansı full izle!
  • World of Türkiye
  • Magazin
  • İnci Taneleri birinci bölüme Dilber’in dansı damga vurdu! İnci Taneleri birinci bölüm Dilber’in dansı full izle!

İnci Taneleri birinci bölüme Dilber’in dansı damga vurdu! İnci Taneleri birinci bölüm Dilber’in dansı full izle!

Kanal D’de 25 Ocak ilk bölümü ile Yılmaz Erdoğan ve Hazar Ergüçlü’nün başrollerini paylaştığı “İnci Taneleri” dizisi oldukça dikkat çekti. Merakla beklenen dizi izleyicileri ekrana kilitlemeyi başardı.

26 Ocak 2024 12:16
İnci Taneleri birinci bölüme Dilber’in dansı damga vurdu! İnci Taneleri birinci bölüm Dilber’in dansı full izle!
0

BEĞENDİM

İnci Taneleri dizi ilk bölümüyle izleyicilerden tam not aldı. Merakla beklenen dizinin ikinci fragmanı da yayınlandı.

Birinci bölümde Azem’in açık cezaevinden çıkması, hapisten çıkan bir adamın hayata dönüşünü anlatan dizi, seyirciyi etkileyici sahneler yayınlandı. Azem’in çocuklarını bulmak isyemesi, dizinin ana hikayesinde yer alırken, karakterlerin derin duygusal çatışmaları da izleyenlerin dikkatini çekti.

Dilber’in Azem’e duyduğu sevgi Zahir’in Azem’e saldırması, ve Ayça’nın öğretmeniyle olan zorlu iletişimi gibi olaylar, “İnci Taneleri”nin ilk bölümünü zengin kılan ayrıntılar ve Dilber’in dansı olay oldu.

İNCİ TANELERİ 2. BÖLÜM FRAGMAN DETAYLARI

İnci Taneleri dizinin ikinci bölüm fragmanı, izleyicileri oldukça meraklandırdı. Azem’in hapishane günlerinden bildiği Kasım’la olan dostluğu, Dilber’in Zahir’e karşı gösterdiği tavır, ve Azem’in kendisine yöneltilen iftirayı açıklaması gibi anlar, ikinci bölümde olan olayların habercisi oldu.

İkinci fragmanda ayrıca, Azem’in Dilber ile arasında başlayan yakınlaşma, Zahir’in Azem’e saldırısı ve olayların bir araya gelmesiyle ortaya çıkan gerilim dolu sahneler de izleyiciyi oldukça etkiledi.

Dizinin başrollerinde Yılmaz Erdoğan ve Hazar Ergüçlü’nün yanı sıra kadroda Selma Ergeç, Kubilay Aka, Güven Kıraç ve Yasemin Baştan gibi usta isimlerin yer aldığı “İnci Taneleri”, dramatik konusu ile dikkat çekiyor.

İnci Taneleri dizinin izleyicileri, Azem’in hayat mücadelesini ve yaşadığı zorlu süreçleri merak ederken, ikinci bölüm fragmanı ile birlikte hikayenin devamı merakla bekleniyor.

İNCİ TANELERİ 2. BÖLÜM FRAGMAN İZLE!

İşte ilk bölüme damga vuran Dilber’in dansı

 

İlknur Şayir

En az 10 karakter gerekli
Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.