WOTTV E-DERGİ
DOLAR 34,0880 0.17%
EURO 38,0792 0.02%
ALTIN 2.835,130,22
BITCOIN 21487103,65%
A.A.K. ne demek? Jahrein skandal küfür! Jahrein olayı nedir? A.A.K. nedir? A.A.K. küfür mü?
  • World of Türkiye
  • Magazin
  • A.A.K. ne demek? Jahrein skandal küfür! Jahrein olayı nedir? A.A.K. nedir? A.A.K. küfür mü?

A.A.K. ne demek? Jahrein skandal küfür! Jahrein olayı nedir? A.A.K. nedir? A.A.K. küfür mü?

Jahrein, Selahattin Demirtaş’ın annesine küfür ettiği iddia edilen bir tweet attı. Sonra özür diledi ve tweeti sildi.

25 Ocak 2024 16:15
A.A.K. ne demek? Jahrein skandal küfür! Jahrein olayı nedir? A.A.K. nedir? A.A.K. küfür mü?
0

BEĞENDİM

A.A.K. ne demek? Jahrein skandal küfür! Twitch’te ünlü bir yayıncı olan Jahrein, HDP’nin tutuklu eski lideri Selahattin Demirtaş’ın annesine küfür ettiği iddia edilen bir tweet attı. Jahrein, Demirtaş’ın annesinin hastalığı nedeniyle Diyarbakır’a götürüldüğünü duyuran bir hesabı alıntılayarak “A.A.K.” yazdı. Bu tweet, sosyal medyada büyük bir infial yarattı.

JAHREİN NE DEMEK İSTEDİ?

Jahrein’in attığı tweet, yaklaşık 3 milyon kez görüntülendi. Tweetteki “A.A.K.” ifadesi, bazı kullanıcılar tarafından küfür olarak yorumlandı. Jahrein ise bu ifadenin “Amatör Astrologlar Kulübü” anlamına geldiğini savundu. Jahrein, Demirtaş’ın astrolojiyle ilgilendiğini ve kendisinin de bu konuda şaka yaptığını söyledi.

Jahrein skandal küfür! Jahrein olayı nedir? A.A.K. ne demek? A.A.K. nedir? A.A.K. küfür mü?

JAHREİN TEHDİT EDİLDİ Mİ?

Jahrein, tweetinin ardından bazı kişilerden tehdit mesajları aldığını iddia etti. Jahrein, Emniyet Genel Müdürlüğü ve İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya’yı etiketleyerek kendisini korumalarını istedi. Jahrein, tehdit eden kişilerin Demirtaş’ın taraftarları olduğunu öne sürdü.

JAHREİN ÖZÜR DİLEDİ Mİ?

Jahrein, tweetinin yarattığı tepkiler üzerine özür diledi ve tweetini sildi. Jahrein, yaptığı açıklamada, Demirtaş’la olan meselesinin kişisel olduğunu ve annesine saygısızlık ettiği için pişman olduğunu belirtti. Jahrein, takipçilerinden ve kamuoyundan özür dileyerek, Demirtaş hakkındaki fikrinin değişmediğini ancak bundan sonra daha dikkatli olacağını ifade etti.

Jahrein skandal küfür! Jahrein olayı nedir? A.A.K. ne demek? A.A.K. nedir? A.A.K. küfür mü?

PAYLAŞIMI SİLDİ

Demirtaş’ın hasta annesine küfür eden Jahrein, paylaşımın ardından tehditler aldığını belirterek Emniyet Genel Müdürlüğü ve İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya’yı etiketleyen paylaşımlar yaptı. Daha sonra ise özür dileyerek yaptığı paylaşımı sildi.

Jahrein paylaşımında şunları kaydetti: “Malum twiti sildim. Her şeyden önce benim Selahattin Demirtaş’la olan meselem şahsıyla alakalıdır. Meselemi annesine intikal ettirmem bana yakışmadı. Bunu eşimle konuştuktan sonra anlayabildim. Bu noktada şahsıma olan saygısını/sevgisini kaybeden takipçilerimden özür dilerim. Selahattin Demirtaş hakkında fikrim sabittir ve ölene kadar değişmeyecektir. Eleştirilerim ve laflarım bundan sonra kendisiyle alakalı olacaktır. Kamuoyunu meşgul ettiğim için ayrıca özür dilerim. Hayırlı forumlar.” dedi.

JAHREİN KİMDİR?

Jahrein Gerçek ismi Ahmet Sonuç olan Jahrein,29 Kasım 1988 yılında İstanbul’da dünyaya geldi. Anne tarafından Burdurlu, baba tarafından Kıbrıs Türkü’dür. 33 yaşında olan Jahrein, 2019 yılından beri Selin Sonuç ile evlidir.

Uğur Selamcı

En az 10 karakter gerekli
Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.