WOTTV E-DERGİ
DOLAR 33,9866 -0.24%
EURO 38,0215 0.25%
ALTIN 2.833,031,09
BITCOIN 21625105,99%
Antalyaspor Sivasspor canlı ŞİFRESİZ DONMADAN İZLE! Antalyaspor Sivasspor beIN SPORTS (24 OCAK) CANLI İZLE!
  • World of Türkiye
  • Spor
  • Antalyaspor Sivasspor canlı ŞİFRESİZ DONMADAN İZLE! Antalyaspor Sivasspor beIN SPORTS (24 OCAK) CANLI İZLE!

Antalyaspor Sivasspor canlı ŞİFRESİZ DONMADAN İZLE! Antalyaspor Sivasspor beIN SPORTS (24 OCAK) CANLI İZLE!

Antalyaspor Sivasspor maçı ne zaman, saat kaçta ve hangi kanalda canlı yayınlanacak? Trendyol Süper Lig'de zirve yarışı kızışıyor. Antalyaspor Sivasspor maçı ile ilgili tüm detaylar burada.

24 Ocak 2024 16:09
Antalyaspor Sivasspor canlı ŞİFRESİZ DONMADAN İZLE! Antalyaspor Sivasspor beIN SPORTS (24 OCAK) CANLI İZLE!
0

BEĞENDİM

Antalyaspor Sivasspor maçı ne zaman? Antalyaspor Sivasspor maçı saat kaçta? Antalyaspor Sivasspor maçı hangi kanalda? Antalyaspor Sivasspor maçı nerede? Antalyaspor Sivasspor canlı izle! Ayrıntılar haberimizde.

Trendyol Süper Lig’de zirve yarışı kızışıyor. Lider Galatasaray’ın ardından ikinci sırada yer alan Antalyaspor, üçüncü sırada bulunan Sivasspor ile kritik bir maça çıkıyor. Antalyaspor Sivasspor maçı, hem liderlik hem de Şampiyonlar Ligi iddiası açısından büyük önem taşıyor.

Antalyaspor Sivasspor maçı ne zaman, saat kaçta ve hangi kanalda canlı yayınlanacak? Bu soruların cevabını merak eden futbolseverler, arama motorlarında yoğun bir şekilde araştırma yapıyor. Bu yazımızda, Antalyaspor Sivasspor maçı ile ilgili tüm detayları sizler için derledik.

Antalyaspor Sivasspor canlı ŞİFRESİZ DONMADAN İZLE! Antalyaspor Sivasspor beIN SPORTS (23 OCAK) CANLI İZLE!

ANTALYASPOR SİVASSPOR MAÇI NE ZAMAN, SAAT KAÇTA?

Antalyaspor Sivasspor maçı, 24 Ocak Çarşamba günü oynanacak. Maçın başlama saati 20:00. Maçın hakemi ise Halil Umut Meler olacak. Meler’in yardımcıları ise Mustafa Emre Eyisoy ve Cevdet Kömürcüoğlu olacak. Dördüncü hakem ise Hakan Ceylan olacak.

ANTALYASPOR SİVASSPOR MAÇI HANGİ KANALDA? CANLI İZLE

Antalyaspor Sivasspor maçı, beIN Sports 2 kanalından canlı olarak yayınlanacak. beIN Sports 2 kanalını izlemek için Digiturk abonesi olmanız gerekiyor. Digiturk aboneliği olmayanlar ise beIN Connect uygulamasını indirerek maçı izleyebilirler. beIN Connect uygulamasını kullanmak için ise aylık veya günlük ücret ödemeniz gerekiyor.

ANTALYASPOR SİVASSPOR MAÇI ÖNCESİ İSTATİSTİKLER

Antalyaspor Sivasspor maçı öncesinde iki takımın da istatistikleri dikkat çekiyor. Antalyaspor, ligde oynadığı son 5 maçın 4’ünü kazanırken, 1 maçtan beraberlikle ayrıldı. Sivasspor ise ligde oynadığı son 5 maçın 3’ünü kazanırken, 2 maçtan beraberlikle ayrıldı.

Antalyaspor, ligde 41 puanla ikinci sırada yer alıyor. Sivasspor ise 39 puanla üçüncü sırada bulunuyor. İki takım arasındaki puan farkı sadece 2. Bu nedenle, Antalyaspor Sivasspor maçı, zirve yarışı açısından büyük önem taşıyor.

Antalyaspor ile Sivasspor, Süper Lig’de bugüne kadar 28 kez karşı karşıya geldi. Bu maçların 11’ini Antalyaspor, 9’unu Sivasspor kazandı. 8 maç ise berabere bitti. İki takım arasında oynanan maçlarda atılan toplam gol sayısı ise 74. Bu gollerin 38’ini Antalyaspor, 36’sını ise Sivasspor attı.

Antalyaspor Sivasspor canlı ŞİFRESİZ DONMADAN İZLE! Antalyaspor Sivasspor beIN SPORTS (23 OCAK) CANLI İZLE!

Antalyaspor ile Sivasspor, bu sezon Süper Lig’in ilk yarısında da karşılaşmıştı. O maçı Sivasspor, 2-1’lik skorla kazanmıştı. Sivasspor’un gollerini Max Gradel ve Mustapha Yatabare kaydetmişti. Antalyaspor’un tek golünü ise Lukas Podolski atmıştı.

Antalyaspor Sivasspor maçı, Trendyol Süper Lig’de heyecanı doruğa çıkaracak. Bu maçı kaçırmak istemeyen futbolseverler, beIN Sports 2 kanalını veya beIN Connect uygulamasını takip edebilirler. Antalyaspor Sivasspor maçını canlı takip etmek için tıklayın…

ANTALYASPOR SİVASSPOR MAÇ İZLEME LİNKİ

Antalyaspor Sivasspor maçını izlemek için aşağıdaki linki tıklayınız.

Antalyaspor Sivasspor TIKLA İZLE

İnat TVTaraftariumSelçuksportsTaraftarium24Justin TV şifresiz izlemek için tıklayın

CANLI maç izle, Taraftarium24 canlı maç izle, Justin TV canlı maç izle, İnat TV canlı maç izle, Selçuksports canlı maç izle, linkleri maç günleri futbolseverler tarafında oldukça sıklıkla aratılan bir konuların başında geliyor.

Uğur Selamcı

En az 10 karakter gerekli
Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.