WOTTV E-DERGİ
DOLAR 34,0004 -0.2%
EURO 38,0522 0.33%
ALTIN 2.833,081,09
BITCOIN 21601135,82%
Survivor ÖZGÜR 4. eleme adayı mı, kim? 23 Ocak Survivor dokunuzmalık oyunu, eleme adayları
  • World of Türkiye
  • Magazin
  • Survivor ÖZGÜR 4. eleme adayı mı, kim? 23 Ocak Survivor dokunuzmalık oyunu, eleme adayları

Survivor ÖZGÜR 4. eleme adayı mı, kim? 23 Ocak Survivor dokunuzmalık oyunu, eleme adayları

Survivor'da 23 Ocak’da ekranlara gelen yeni bölümün yayınlanması ile 4.eleme adayı da belli oldu. Heyecanın sürekli devam ettiği düşmediği Survivor 2024 All Star'ın 23 Ocak Salı 16. bölümünde, haftanın 4. dokunulmazlık oyununu kazanmak için kırmızı ve mavi takım parkurda kıyasıya mücadele etti.. Parkurda hız, güç ve denge çok önemli. Kazanmak için tüm gücünü veren, mavi takım başardı. Peki, konseyde Survivor eleme adayı kim oldu? Dün akşam Survivor'da kim potaya gitti? İşte, 16. Bölümde açıklanan 4. eleme adayı ve yeni bölüm fragmanı.

24 Ocak 2024 13:22
Survivor ÖZGÜR 4. eleme adayı mı, kim? 23 Ocak Survivor dokunuzmalık oyunu, eleme adayları
0

BEĞENDİM

2024 Survivor All Star’da 4. eleme adayı dokunulmazlık mücadelesi konseyde kırmızı takımdan netleşti.  Survivor’da 22 Ocak Pazartesi günü yarışmacılar ilk olarak dokunulmazlık mücadelesi için zorlu parkurda adeta savaştı. Avantaj ve bayrak yarışlarının oynandığı kıyasıya zorlu mücadelede, dokunulmazlık oyununu mavi takım aldı. Kırmızı takımda ise bir yarışmacı Survivor eleme adayı seçildi. Survivor’da bu hafta boyunca eleme adayları Sercan ve Bozok olmuştu. Peki, Survivor All Star 2024 4. eleme adayı kim oldu, eleme potasına kırmızı takımdan kim gitti? İşte, son bölümde yaşananlar.

SURVİVOR 4. ELEME ADAYI KİM? ELEME ADAYLARI KİMLER?

Survıvor 16. Bölümde haftanın üçüncü karşılaşmasının yaşandığı dokunulmazlık oyununu kırmızı takım kaybetti ve adayını belirledi. Yarışmacılar ilk olarak adadan gitmesini istedikleri isimleri oyladı. Yapılan oylama sonrasında en fazla oyu alan Özgür oldu. Bu haftanın eleme adayları 4. adayı da netleşmesiyle Sercan, Bozok ,Turabi, Özgür oldu. Üç yarışmacı da Survivor eleme düellosunda karşı karşıya gelecek.

Survivor Özgür kimdir? Survivor Özgür Tetik aslen nereli, kaç yaşında?

SURVİVOR DOKUNULMAZLIK OYUNUNU KİM KAZANDI?

Survivor 2024 All Star’da kırmızı ve mavi takım 23 Ocak gecesi  haftanın 4. ve son dokunulmazlık için yarıştı. İlk olarak avantaj oyununun oynandığı dokunulmazlık oyununda Damla ve Merve mücadelesi oldukça heyecanlıydı. Son etapta ise Damla’nın sayı ile Survivor dokunulmazlık oyununda avantajı ile 8-4 mavi takım galip oldu.

Dokunulmazlık karşılaşmasının ikinci etabında ise bu defa takımlar bayrak yarışında yarıştı. 12 olanın dokunulmazlığın alacağı oyunun son kısmında kırmızı takımdan Merve-Yağmur, Yunus Emre-Turabi, mavi takımdan Damla-Seda, Yasin-Ogeday eşleşmeleri yapıldı. Mavi takım son sayısı ile dokunulmazlık oyununu 12-11 skorla aldı. Böylece mavi takım 4-0’lık skorla kazanan takım oldu.

Survıvor yeni 17. Bölüm fragmanı 24 Ocak 2024 yayınlandı full izle!

 

 

İlknur Şayir

En az 10 karakter gerekli
Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.