WOTTV E-DERGİ
DOLAR 34,1026 0.24%
EURO 38,1457 0.1%
ALTIN 2.874,391,62
BITCOIN 2150241-0,66%
Hatayspor Alanyaspor maçı ne zaman? CANLI İZLE Hatayspor Alanyaspor saat kaçta? beIN SPORTS Canlı İzle
  • World of Türkiye
  • Spor
  • Hatayspor Alanyaspor maçı ne zaman? CANLI İZLE Hatayspor Alanyaspor saat kaçta? beIN SPORTS Canlı İzle

Hatayspor Alanyaspor maçı ne zaman? CANLI İZLE Hatayspor Alanyaspor saat kaçta? beIN SPORTS Canlı İzle

Hatayspor - Alanyaspor maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? Süper Lig’de zirve yarışı devam ediyor. Hatayspor - Alanyaspor maçı canlı izle linki ve detayları burada.

23 Ocak 2024 14:10
Hatayspor Alanyaspor maçı ne zaman? CANLI İZLE Hatayspor Alanyaspor saat kaçta? beIN SPORTS Canlı İzle
0

BEĞENDİM

Hatayspor Alanyaspor maçı ne zaman? Hatayspor Alanyaspor maçı saat kaçta? Hatayspor Alanyaspor maçı hangi kanalda? Hatayspor Alanyaspor maçı nerede? Hatayspor Alanyaspor canlı izle! Tüm ayrıntılar haberimizde.

Süper Lig’de 22. hafta, Hatayspor maçı ile başlıyor. İki takım da zirve yarışından kopmak istemiyor. Hatayspor, son 8 haftada sadece 1 galibiyet alarak düşme hattına yaklaştı. Alanyaspor ise son 8 haftada 6 galibiyet alarak liderliğe ortak oldu. Peki, Alanyaspor maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? Hatayspor – Alanyaspor maçı canlı izle linki ve detayları haberimizde.

HATAYSPOR ALANYASPOR MAÇI NE ZAMAN, SAAT KAÇTA, HANGİ KANALDA?

Hatayspor maçı, 23 Ocak Salı günü saat 17:00’da oynanacak. Karşılaşma, beIN SPORTS 1 ekranlarından canlı olarak yayınlanacak. Maçın hakemi ise Emre Kargın olacak. Maç, Mersin Stadyumu’nda oynanacak.

HATAYSPOR ALANYASPOR MAÇI HANGİ KANALDA? CANLI İZLE

Hatayspor maçını canlı izlemek isteyen futbolseverler, beIN SPORTS 1 kanalını tercih edebilirler. Ayrıca, maçın canlı anlatımı, istatistikleri, gollerin videosu ve maç sonrası yorumları sitemizde yer alacak.

Hatayspor Alanyaspor maçı ne zaman? CANLI İZLE Hatayspor Alanyaspor saat kaçta? beIN SPORTS Canlı İzle

HATAYSPOR ALANYASPOR MAÇI MUHTEMEL 11’LER

Hatayspor Alanyaspor maçında iki takımın da muhtemel 11’leri şöyle:

Hatayspor: Akın, Serkan, Yusuf, Mehmet, Emre, Selçuk, Murat, Ömer, Gökhan, Emrah, Umut

Alanyaspor: Serkan, Tayfur, Ahmet, Emre, Caner, Ceyhun, Berkan, Emircan, Efecan, Burak, Mustafa

HATAYSPOR ALANYASPOR MAÇI HAKKINDA YORUMLAR

Hatayspor maçı öncesi iki takımın da teknik direktörleri ve oyuncuları basın toplantısı düzenledi. İşte maç hakkında yapılan yorumlardan bazıları:

Hatayspor Teknik Direktörü Mehmet Altıparmak: “Alanyaspor çok iyi bir takım. Onlara karşı oynamak kolay değil. Ama biz de ligde kalmak için mücadele ediyoruz. Bu maç bizim için çok önemli. Taraftarlarımızın desteğiyle sahada elimizden geleni yapacağız. İnşallah galibiyetle ayrılırız.”

Hatayspor Oyuncusu Umut Bulut: “Maç bizim için bir dönüm noktası olabilir. Son haftalarda istediğimiz sonuçları alamadık. Ama bu maçta kazanırsak, moralimiz yükselecek ve ligde kalma şansımız artacak. Alanyaspor’u yenmek için çok çalıştık. Sahada savaşacağız.”

Hatayspor Alanyaspor maçı ne zaman? CANLI İZLE Hatayspor Alanyaspor saat kaçta? beIN SPORTS Canlı İzle

Alanyaspor Teknik Direktörü Fatih Tekke: “Hatayspor’u küçümsemiyoruz. Onlar da ligde kalmak için oynuyorlar. Bizim için kolay bir maç olmayacak. Ama biz de liderlik yarışından kopmak istemiyoruz. Bu maçı da kazanmak için oynayacağız. Oyuncularıma güveniyorum.”

Alanyaspor Oyuncusu Burak Yılmaz: “Hatayspor maçı bizim için çok önemli. Liderlik yarışında puan kaybetmek istemiyoruz. Hatayspor’u ciddiye alıyoruz. Onlar da iyi bir takım. Ama biz de çok iyi bir takımız. Bu maçı kazanmak için elimizden geleni yapacağız.”

HATAYSPOR ALANYASPOR MAÇ İZLEME LİNKİ

Hatayspor Alanyaspor maçını izlemek için aşağıdaki linki tıklayınız.

Hatayspor Alanyaspor TIKLA İZLE

İnat TVTaraftariumSelçuksportsTaraftarium24Justin TV şifresiz izlemek için tıklayın

CANLI maç izle, Taraftarium24 canlı maç izle, Justin TV canlı maç izle, İnat TV canlı maç izle, Selçuksports canlı maç izle, linkleri maç günleri futbolseverler tarafında oldukça sıklıkla aratılan bir konuların başında geliyor.

Uğur Selamcı

En az 10 karakter gerekli
Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.