WOTTV E-DERGİ
DOLAR 34,0917 0.18%
EURO 38,1051 0.02%
ALTIN 2.833,010,15
BITCOIN 21459864,33%
Aile 29. Bölüm fragmanı BANA YANLIŞ YAPAN…İZLE! Aile dizisi 23 Ocak yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı?
  • World of Türkiye
  • Magazin
  • Aile 29. Bölüm fragmanı BANA YANLIŞ YAPAN…İZLE! Aile dizisi 23 Ocak yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı?

Aile 29. Bölüm fragmanı BANA YANLIŞ YAPAN…İZLE! Aile dizisi 23 Ocak yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı?

Aile 29. Bölüm fragmanı yayınlandı. Aile 29. Bölüm Fragmanı izle. Aile dizisi yeni bölüm fragman izle! Aile dizisi seyircileri fragman arayışında. 28. Bölüm sonunda, yeni bölüm iple çekiliyor. Aile dizisinde yeni bölümde neler olacak? Aile dizisinin son bölümünde neler oldu? İşte ayrıntılar…

17 Ocak 2024 09:51
Aile 29. Bölüm fragmanı BANA YANLIŞ YAPAN…İZLE! Aile dizisi 23 Ocak yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı?
0

BEĞENDİM

Aile 29. Bölüm Fragmanı oldukça dikkat çekiyor. Aile Fragman izle! Aile 29. Bölüm Fragman izle! Aile dizisi son bölümde neler oldu?

AİLE DİZİSİ 28. BÖLÜM ÖZET

Aile Dizisi son bölümde;

Devin’in hastaneden taburcu olmasından sonra aile rahatlamışken Aslan ve Devin’i yeni bir sınav bekler. Uğradığı saldırıdan dolayı Devin’in hamilelik süreci ve doğumu hem kendisi hem de bebeği için risklidir. Aslan, baba olmayı her şeyden çok istese de Devin’i kaybetme ihtimalini asla göze alamaz. Devin’in sağlığı için gebeliği sonlandırmaları gerektiğini bile düşünürken, Devin bu konuda karar veremez.

Seher dünya gözüyle yapmak istediklerinin bir listesini yapar. Aslan ise babaannesinin isteklerini yerine getirmek için Devinle birlikte çabalarlar. İkilinin, Seher’le birlikte geçirecekleri bir gece, aileleri için bir dönüm noktası niteliğinde olacaktır. Öte yandan Hülya ise İlyas’ın ölümünün ardından Kıymet’in kendileri için bir tehdit olabileceğini düşünür ve onu ziyaret etmektedir. Ferman, söz verdiği gibi Aslan’ı öldürme planını hazırlamaya başlar. Bunun için önemli birinin kapısına gider: Arnavut Babür. Aslan’ın marinada işçilere verdiği veda yemeğini basan Babür, marinaya çökebilmek için Aslan ve Bedri’nin başına oldukça fazla bela olacaktır.

Bedri ve Yağmur, sürpriz bir akşam yemeğinde Nedret ve Neşe’ye evlilik kararlarını söyler. Fakat Neşe, bu karara hiç de sıcak bakmaz. Öte yandan Nedret de Yağmur’un geçmişiyle ilgili bazı bilgiler öğrenir.

AİLE DİZİSİ NE ZAMAN, SAAT KAÇTA?

Aile dizisi 23 Ocak Salı günü saat 20.00’da SHOW TV ekranlarında seyircisi ile buluşacak.

AİLE DİZİSİ 29. BÖLÜM FRAGMAN LİNKİ

Aile dizisi yeni bölüm fragmanı izlemek için aşağıdaki linki tıklayınız.

Aile 29. Bölüm fragman izle!

İlknur Şayir

En az 10 karakter gerekli
Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.