WOTTV E-DERGİ
DOLAR 34,0917 0.18%
EURO 38,1051 0.02%
ALTIN 2.833,010,15
BITCOIN 21459864,33%
Survivor’da Berna mı, Kardeniz mi, Sahra mı, Seda mı elendi, kim elendi? Düelloyu kim kazandı, kim adaya veda etti?
  • World of Türkiye
  • Magazin
  • Survivor’da Berna mı, Kardeniz mi, Sahra mı, Seda mı elendi, kim elendi? Düelloyu kim kazandı, kim adaya veda etti?

Survivor’da Berna mı, Kardeniz mi, Sahra mı, Seda mı elendi, kim elendi? Düelloyu kim kazandı, kim adaya veda etti?

Bu sezon çok konuşulmaya başlayan Survivor 2024 All Star'ın yayınlanan 10. Bölümünde 4. eleme adayı da Sahra oldu. Peki, dün Survivor 2024 All Sta'da kadınlar düellosunu kim kazandı? İşte merak edilenler...

19 Ocak 2024 10:11
Survivor’da Berna mı, Kardeniz mi, Sahra mı, Seda mı elendi, kim elendi? Düelloyu kim kazandı, kim adaya veda etti?
0

BEĞENDİM

Bu hafta boyunca yapılan ada konseylerinde eleme potasında Kardeniz ve Seda yer aldı. Survıvor 9. Bölümde dokunulmazlığı kaybeden kırmızı takımda eleme konseyi düzenlendi ve Berna’nın ismi çıktı.  survıvor 10. bölümde de mavi takım dokunulmazlığı kaybetti ve eleme adayı Sahra oldu. Peki düelloyu kim kazandı, kim adaya veda etti?

SURVİVOR DÜELLOYU KİM KAZANDI, KİM ELENDİ?

Artık SMS oylamasının yer almadığı Survivor All Star’da eleme potasında olan Seda, Kardeniz, Berna ve Sahra düelloda karşı karşıya geldi. Survıvor’ın yeni formatında konseylerde belirlenen eleme adayları performans oyunu oynayacak. Elenen yarışmacının belirleneceği Survivor eleme düellosunda Berna ile Seda, Kardeniz’le Sahra yarıştı. 5 olan yarışmacının adaylığının düşeceği oyunda, Murat Ceylan istatistiği yüksek olanın avantajlı olacağını açıkladı. Hız, denge ve atışların ön planda yer aldığı  parkurda ilk düelloda ilk olarak potadan Sahra ve Berna çıktı.

Düellonun ikinci etabında ise bu defa Seda ve Kardeniz karşılaşması yaşandı. Son düello Kardeniz’in aldığı sayı ile düelloyu Kardeniz 3-2 kazandı. Bundan sonra Survivor’dan elenen ikinci yarışmacı Seda oldu. Survivor’dan elenen Seda, “Aslında kum torbasını istiyordum son dakika seçtim. Çünkü omzum gerçekten çok ağrıdı. Parkurdan girerken burktum ayağım şişti. Hepinizden tekrar özür dilerim kabahatim kusurum olduysa. Ben tepem atar söylerim. Yüzüne de sonradan söylerim. Kimseden gizlim saklım yok dedikodu da etmem. Severim barışmak da isterim. Mesela Turabi’yi hemen affettim. Gitmek istemezdim ama nasibim buraya kadarmış.” şeklinde duygusal açıklama yaptı.

 

İlknur Şayir

En az 10 karakter gerekli
Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.