WOTTV E-DERGİ
DOLAR 34,0906 0.18%
EURO 38,0846 0%
ALTIN 2.833,590,16
BITCOIN 21488453,03%
GS-FB ATV CANLI DONMADAN İZLE!

GS-FB ATV CANLI DONMADAN İZLE!

Süper Lig'de final kupa heyecanına az kaldı. Galatasaray ile Fenerbahçe iki ezeli güçlü rakip, ligin ardından bu kez de Süper Kupa finalinde karşılaşacak. Futbolseverler arama motorlarından araştırmaya başladı. Galatasaray Fenerbahçe final kupa maçı şifresiz mi? . Galatasaray Fenerbahçe final kupa maçı nasıl izlenir? Süper final kupa maçı hangi kanalda canlı yayınlanacak? Fenerbahçe Galatasaray maçı kanal frekans ayarları nedir? Taraftarların sorularının yanıtları ve Galatasaray Fenerbahçe maçına dair tüm ayrıntılar haberimizde.

29 Aralık 2023 15:03
GS-FB ATV CANLI DONMADAN İZLE!
0

BEĞENDİM

Galatasaray Süper Kupa finalinde Fenerbahçe ile Suudi Arabistan’ın başkenti Riyad’da karşı karşıya gelecek. Son lig şampiyonu Galatasaray Süper Kupa’yı kazanıp 2023 yılını iki kupa ile tamamlamak ve taraftarlarına yeni yıl hediyesi vermek için çabalayacak. Süper Lig’in lider olan sarı-lacivertliller, 17 maçta 14 galibiyet, 2 beraberlik ve 1 mağlubiyetle 44 puan aldı. 10 sene ardından Ziraat Türkiye Kupası’nı müzesine götüren Fenerbahçe, final maçında sahadan zaferle ayrılması durumunda hem Süper Kupa şampiyonluğunu yaşayacak ve taraftarlarına yaşatacak hem de hedefi olan 2023 yılını iki kupayla tamamlamış olacaktır. Peki Galatasaray Fenerbahçe final kupa maçı şifresiz mi? Taraftarlar maç saatine geri sayım başlamışken araştırıyor. İşte Galatasaray Fenerbahçe Kupa final maçına dair tüm ayrıntılar haberimizin devamında…

Trendyol Süper Lig’in 18. haftasında Fenerbahçe ile Galatasaray takımları, Ülker Stadı’nda karşılaştı. Fenerbahçeli futbolcu Djiku (6) ile Galatasaraylı oyuncu Icardi (9) mücadele etti. ( Erhan Sevenler – Anadolu Ajansı )

GALATASARAY – FENERBAHÇE FİNAL KUPA MAÇI ŞİFRESİZ Mİ?

Galatasaray, Turkcell Süper Kupa maçında Suudi Arabistan’da Fenerbahçe ile kozlarını paylaşacak. Suudi Arabistan’ın başkenti Riyad’da oynanılacak maç, Al-Awwal Park’ta (Kral Suud Üniversitesi Stadyumu) yapılacak. Karşılaşma saatler 20.45’i gösteediğinde ATV’den canlı naklen yayınlanacak.  

Okan Buruk ilk peşinde

Galatasaray Teknik Direktörü Okan Buruk, antrenörlük kariyerinde bugüne kadar 2 Süper Lig, 1 de Türkiye Kupası şampiyonlukları yaşadı. Buruk, Fenerbahçe karşısında galip gelip, Süper Kupa’yı ilk kez kazanmak istiyor. Başarılı teknik adam, 2021 yılında Başakşehir’i çalıştırdığı dönemde bu kupada Trabzonspor’a 2-1’lik skorla kaybetmişti.

OKAN BURUK İÇİN 4. DERBİ

Okan Buruk, Galatasaray’ın başında şu zamana kadar Fenerbahçe ile 3 kez rakip takı oldu. Okan Buruk, bu karşılaşmalarda mağlubiyet almazken 2 galibiyet, 1 beraberlik aldı. Bu kapsamda müsabakalarda GS’liler, FB’lileri ağlarında 6 defa havalandırırken, kalesini de gole izin vermedi.

GS’LİLER SÜPER KUPA’YI 6 KEZ KAZANDI

Galatasaray, 2006 yılından beri  Süper Kupa ismiyle oynanan organizasyonda bu kupayı müzesine en çok götüren takım konumundadır. 9 defa Süper Kupa oynayan Galatasaray, 6’sında mutlu ayrıldı. Aslanlar 2008, 2012, 2013, 2015, 2016 ve 2019 senelerin de hep kazanan taraf oldu.

SARI KIRMIZLILAR FENERBAHÇE’YE KARŞI SON 3 MAÇTA 2 GALİBİYET, 1 BERABERLİK

Galatasaray güçlü ezeli rakibi Fenerbahçe ilekarşılaştığı 3 müsabakada mağlubiyet almadı. Aslanlar rakibine karşı en son 10 Nisan 2022 tarihinde oynanan derbide 2-0’lık skorla yenilmişti. Sarı kırmızılılar bu maçtan sonra oynadığı 3 derbide 2 galibiyet, 1 beraberliği yakaladı.

FRED FORMA GİYECEK

Süper Lig’in 17. haftasında Kayserispor ile oynanan karşılaşmada kırmızı kart görerek Galatasaray derbisinde cezası sebebiyle forma giyemeyen Brezilyalı yıldız futbolcu Fred, Süper Kupa’da yer alacak. Teknik Direktör İsmail Kartal, pazar günü oynanan derbide Fred’in yerine orta sahada Miguel Crespo – İrfan Can Kahveci ikilisine yetki vermişti. İsmail Kartal, Galatasaray maçsonrası Fred’in takıma dönmesinin pozitif etki oluşturacağını vurgulayarak stratejilerinin çok farklı olacağını belli etti.

 FENERBAHÇE İSMAİL KARTAL İLE 2. DEFA SÜPER KUPA FİNALiNDE

Yeni ismiyle 2006 yılından itibaren oynanan Süper Kupa’da 5 kez mücadele eden Fenerbahçe, 2007, 2009 ve 2014senelerinde kupa aldı. Fenerbahçe’nin bu kupayı son defa kazandığı sezonda takımın başında deneyimli adam İsmail Kartal vardı. Manisa’da oynanan karşılaşmada sarı-lacivertliler, ezeli rakibi sarı-kırmızılıları penaltı atışları sonunda yenerek şampiyonluğa ulaştı.

GALATASARAY- FENERBAHÇE CANLI İZLEME LİNKİ

GS-FB Süper final kupa maçını canlı izlemek için aşağıdaki linki tıklayınız.

GS-FB CANLI MAÇ İZLE!

 

İlknur Şayir

En az 10 karakter gerekli
Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.