WOTTV E-DERGİ
DOLAR 34,1133 0.28%
EURO 38,0603 -0.01%
ALTIN 2.861,631,16
BITCOIN 2158235-0,02%
Fenerbahçe-Galatasaray : 0-0 (DETAYLI GENİŞ MAÇ ÖZETİ)

Fenerbahçe-Galatasaray : 0-0 (DETAYLI GENİŞ MAÇ ÖZETİ)

Galatasaray, Fenerbahçe deplasmanına misafir oldu. Dev derbi heyecanı nefesleri kesti. Maçın bitmesinden hemen sonra özet görüntüleri de merakla araştırılıyor. Galatasaray Fenerbahçe maç özeti izle, FB GS maç özeti izle ve Galatasaray maç özeti izle, Fenerbahçe maç özeti izle gibi aramalar sorgulanıyor. İşte dev derbiden detaylı özet..

24 Aralık 2023 21:45
Fenerbahçe-Galatasaray : 0-0 (DETAYLI GENİŞ MAÇ ÖZETİ)
0

BEĞENDİM

Maçtan dakikalar (İlk yarı)
33. dakikada sol kanatta topu alan Valencia, savunmanın arkasına doğru Osayi’ye ortaladı. Osayi’ye kısa mesafeden istediği gibi atamadı ve meşin yuvarlağı üstten dışarıya gitti.
34. dakikada Ozan Tufan’ın pasında topla buluşan Sosa ceza sahasının dışından çok sert vurdu fakat Muslera son anda dokunarak topu kornere attı.


35. dakikada kazanılan korner atışında Sosa ceza sahası içine topu gönderdi. Samatta’nın kafa vuruşun ile Muslera son anda gole izin vermedi, topu savunma uzaklaştırdı.


36. dakikada gelişen sağdan yapılan ortada Fenerbahçe savunmasının uzaklaştırmak istediği top Belhanda’da kaldı. Bu futbolcunun pasında Linnes, müsait pozisyondaki Onyekuru’ya topukla pasını aktardı. Onyekuru’nun yakın mesafeden şutunda Altay gole izin vermedi.
37. dakikada orta sahada topla buluşan Emre Kılınç, ceza sahası önüne gelerek Mostafa Mohamed’e pasını verdi. Mısırlı futbolcu Serdar Aziz’den sıyrılıp yerden bir vuruş yaparak topu filelere gönderdi. 0-0

38. dakikada sağ kanatta topla buluşan Linnes son çizgiye inerek ceza sahası içine ortasını yaptı. Bu noktada iyi yükselen Mostafa Mohamed kafayı vurdu ancak top az farkla auta gitti.
39. dakikada Samatta’nın pasında topla buluşan Ozan Tufan, ceza sahası dışı sol çaprazından çok sert attı. Bu pozisyonda Muslera iyi uzanarak topu kornere yolladı.
40. dakikada kendi saha alanında topla buluşan Osayi, Saracchi’den sıyrılıp ceza sahasında, bu futbolcunun sağ çaprazdan yaptığı vuruş Muslera’da kaldı.
41. dakikada Taylan Antalyalı’nın sağdan yaptığı ortada ceza sahası içinde iyi yükselen Mostafa Mohamed kafayı vurdu ancak meşin yuvarlak az farkla auta çıktı.

42. dakikada Mesut Özil’in sağdan ortasında ceza sahası içinde iyi yükselen Ozan Tufan kafayı attı. Top filelere gitti fakat VAR uyarısından sonra pozisyon ofsayt olarak kayıtlara geçti.
90+3. dakikada Mesut Özil’in soldan kullandığı korner atışında Szalai kafayla arkaya attı. Sinan Gümüş’ün direkt kaleye gönderdiği fakat filelere girmeden top üstten auta çıktı.
90+5. dakikada Donk’un hızlı pasında savunma arkasına sarkan Babel topu kontrol edip ardından ceza sahası dışından çok sert attı ama top üstten dışarı gitti.

Maç Sonucu ; Fenerbahçe-Galatasaray  golsüz berabere kaldı

FB- GS MAÇ DETAYLARI

STAT

Ülker

HAKEMLER

Bülent Yıldırım, Ekrem Kan, Kemal Yılmaz

FENERBAHÇE

Volkan Demirel, Şener Özbayraklı, Neustaedter, Skrtel, Hasan Ali Kaldırım, Mehmet Topal, De Souza, Dirar (Dk. 72 Fernandao), Mehmet Ekici (Dk. 60 Alper Potuk), Giuliano, Soldado (Dk. 77 Valbuena)

GALATASARAY

Muslera, Linnes, Maicon, Serdar Aziz, Nagatomo, Fernando (Dk. 58 Donk), Selçuk İnan (Dk. 74 Tolga Ciğerci), Feghouli (Dk. 83 Sinan Gümüş), Belhanda, Rodrigues, Gomis

SARI KARTLAR

Dk. 46 Fernando, Dk. 90+4 Maicon ve Serdar Aziz (Galatasaray), Dk. 68 Dirar, Dk. 88 Skrtel (Fenerbahçe)

İlknur Şayir

En az 10 karakter gerekli
Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.