WOTTV E-DERGİ
DOLAR 34,0896 0.2%
EURO 38,1315 0.17%
ALTIN 2.846,920,63
BITCOIN 21735342,66%
Aston Villa Premier Lig’de fırtına gibi esiyor

Aston Villa Premier Lig’de fırtına gibi esiyor

Aston Villa, Premier Lig’de Brentford’u 2-1 mağlup etti. Aston Villa, liderlik yarışında iddialı konuma geldi. Brentford ise düşme hattına yaklaştı.

18 Aralık 2023 16:56
Aston Villa Premier Lig’de fırtına gibi esiyor
0

BEĞENDİM

Premier Lig’de heyecan devam ediyor. 17. haftanın en önemli maçında Aston Villa, Brentford deplasmanına konuk oldu. Zorlu mücadeleyi 2-1 kazanan Aston Villa, liderlik yarışında büyük bir avantaj elde etti.

ASTON VİLLA’NIN ZİRVE TAKİBİ SÜRÜYOR

Maçın başından sonuna kadar tempolu ve çekişmeli bir oyun sergileyen Foklar, Brentford karşısında üstün bir performans ortaya koydu. Konuk ekip, ilk yarıda Lewis-Potter ve Moreno’nun attığı gollerle 2-0 öne geçti. Brentford ise ikinci yarıda Watkins’in golüyle farkı bire indirdi.

Aston Villa Premier Lig'de fırtına gibi esiyor

SAHA BİR ANDA KARIŞTI

Maçın son dakikalarında ise saha karıştı. Brentford’dan Ben Mee, rakibine yaptığı sert faul sonrası kırmızı kartla oyun dışı kaldı. Ardından Aston Villa’dan Boubacar Kamara da hakeme itiraz ettiği için kırmızı kart gördü. Bu olaylar nedeniyle maçın uzatma süresi 10 dakikayı aştı.

ASTON VİLLA, MANCHESTER CİTY’NİN ÖNÜNDE

Uzatma süresinde de gol sesi çıkmayınca, Foklar sahadan 2-1 galip ayrıldı. Bu galibiyetle birlikte Aston Villa, puanını 38’e yükseltti. Son 6 lig maçında 5 galibiyet alan Foklar, Premier Lig’de fırtına gibi esiyor. Brentford ise 19 puanda kalarak düşme hattına yaklaştı. Aston Villa takımı Manchester City takımının üstünde 3cü sıradaki yerine yükseldi.

Aston Villa Premier Lig'de fırtına gibi esiyor

Foklar, Premier Lig’de zirveye oynamaya devam ediyor. Bu sezon gösterdiği başarılı performansla taraftarlarını sevindiren Foklar, şampiyonluk için en büyük adaylardan biri. Brentford ise kötü gidişatını durdurmak için çaba gösteriyor. Premier Lig’de heyecan her geçen gün artıyor.

Uğur Selamcı

En az 10 karakter gerekli
Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.