WOTTV E-DERGİ
DOLAR 34,0917 0.18%
EURO 38,1051 0.02%
ALTIN 2.833,010,15
BITCOIN 21459864,33%
Eylül Öztürk ifşa oldu! Eylül Öztürk’ün aylık geliri yalan çıktı

Eylül Öztürk ifşa oldu! Eylül Öztürk’ün aylık geliri yalan çıktı

Eylül Öztürk, aylık kazancını gösteren bir tablo paylaştı. Ancak bu tabloda bir hata olduğunu fark eden Alp Kılınç, Öztürk’ü yalan söylemekle suçladı. İşte Eylül Öztürk ifşa olayının detayları.

12 Aralık 2023 15:46
Eylül Öztürk ifşa oldu! Eylül Öztürk’ün aylık geliri yalan çıktı
0

BEĞENDİM

Gelirini açıklayarak ağlayan Eylül Öztürk ifşa oldu. Eylül Öztürk’ün yayınladığı tablolarda oynama yaptığı ortaya çıktı.

Son zamanlarda sosyal medya fenomenleri, lüks hayatları ve yaptıkları işlerle gündemden düşmüyor. Dilan Polat ve Engin Polat çiftinin vergi kaçırmak ve dolandırıcılık yapmak suçlamalarıyla tutuklanması, bu alanda büyük bir skandalın başlangıcı oldu. Bu çiftin ardından 600’den fazla sosyal medya fenomeni de inceleme altına alındı.

Bu isimlerden biri de Amerika’ya yerleşen Eylül-Kenan Öztürk çifti. Eylül Öztürk, mal varlığına el konulduğu ve şirketlerine kayyım atandığı iddialarını yalanladı. Ayrıca Dilan Polat ile olan ilişkisini de anlattı. Öztürk, Dilan Polat’la nasıl tanıştığını, nasıl küstüğünü, nasıl para kazandığını ve nasıl bu evleri alabildiğini açıkladı.

Eylül Öztürk ifşa oldu! Eylül Öztürk'ün aylık geliri yalan çıktı

EYLÜL ÖZTÜRK İFŞA OLDU

Eylül Öztürk, son olarak YouTube kanalında aylık gelirini gösteren bir video yayınladı. Öztürk, Kasım ayında 2 milyon TL kazandığını iddia etti. Ancak bu iddiası, bir başka sosyal medya fenomeni tarafından çürütüldü.

Alp Kılınç, Eylül Öztürk’ün paylaştığı tabloda bir hata buldu. Öztürk’ün siparişlerini gösteren panelde, bir ‘ş’ harfinin rakam yerine konulduğunu fark etti. Kılınç, bunun photoshop ile yapılmış bir manipülasyon olduğunu söyledi. Kılınç, Öztürk’ü yalan söylemekle suçlayan bir paylaşım yaptı.

Eylül Öztürk ifşa oldu! Eylül Öztürk'ün aylık geliri yalan çıktı

Kılınç’ın paylaşımı şöyle: ‘Eylül Öztürk, milyonluk satışlar yaptığını iddia ediyor. Ama sipariş panelindeki ‘ş’ harfine bakın! Bu insanların hayatı yalan ve dolan üzerine kurulu. Karşılarındaki insanları aptal sanıyorlar. Kendi hayatıyla ilgili bile doğruyu söyleyemeyen biri, başkaları hakkında nasıl doğru konuşsun? Ağzından çıkan her şey yalan.’

Eylül Öztürk ifşa oldu! Eylül Öztürk'ün aylık geliri yalan çıktı

GÜLŞEN YÜKSEL DE DOĞRULADI

Eylül Öztürk’ün bu hatası, TV8’de yayınlanan Müge ile Gülşen’le ‘2.Sayfa’ programında da gündeme geldi. Gülşen Yüksel, Alp Kılınç’ın paylaşımını doğruladı. Yüksel, “Eylül Öztürk’ün tablosunda bir ‘ş’ harfi kaymış. Bu photoshop ile yapılmış bir şey. Ama tam oturtamamış. Alp Kılınç bu paylaşımı önce sildi. Sonra tekrar yükledi. Neden böyle yaptı bilmiyoruz” dedi.

Eylül Öztürk, bu iddialara henüz bir yanıt vermedi. Öztürk’ün yalan söyleyip söylemediği, soruşturma sonucunda ortaya çıkacak.

Uğur Selamcı

En az 10 karakter gerekli
Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.