WOTTV E-DERGİ
DOLAR 34,0906 0.18%
EURO 38,0846 0%
ALTIN 2.833,590,16
BITCOIN 21488453,03%
Beşiktaşlı Tayfur Bingöl’den Talisca’nın para aşkını eleştirdi

Beşiktaşlı Tayfur Bingöl’den Talisca’nın para aşkını eleştirdi

Tayfur Bingöl, sosyal medyada eski takım arkadaşı Anderson Talisca’nın para ile ilgili sözlerine sert bir yanıt verdi. Bingöl, Talisca’nın aşkı parayla tercih ettiğini söyledi.

5 Aralık 2023 20:28
Beşiktaşlı Tayfur Bingöl’den Talisca’nın para aşkını eleştirdi
0

BEĞENDİM

Beşiktaş’ın başarılı orta saha oyuncusu Tayfur Bingöl, sosyal medyada eski takım arkadaşı Anderson Talisca’nın para ile ilgili sözlerine sert bir yanıt verdi. Bingöl, Talisca’nın aşkı parayla tercih ettiğini söyleyerek, onun üzücü bir durumda olduğunu belirtti.

Talisca, Beşiktaş’tan ayrıldıktan sonra Suudi Arabistan’ın Al-Nassr takımına transfer olmuştu. Brezilyalı yıldız, bu sezon Al-Nassr formasıyla 16 maçta 17 gol atarak büyük bir performans sergiledi. Ancak Talisca’nın para ile ilgili yaptığı açıklamalar, hem Beşiktaş taraftarlarını hem de eski takım arkadaşlarını şaşırttı.

TALİSCA: PARASIZ YAŞANMAZ

Talisca, geçtiğimiz günlerde bir röportajda “Parasız yaşanmaz… Paran varsa eşin var, paran varsa dostun var, paran varsa kariyerin var. Paran varsa mutluluk var” dedi. Bu sözler, sosyal medyada büyük tepki çekti. Beşiktaş’ın sevilen futbolcusu Tayfur Bingöl de, Talisca’nın bu sözlerine katılmadığını belirterek, ona bir mesaj gönderdi.

Beşiktaşlı Tayfur Bingöl'den Talisca'nın para aşkını eleştirdi

TAYFUR BİNGÖL: AŞK’I PARAYA TERCİH ETMİŞ ÜZÜCÜ

Bingöl, sosyal medya hesabından Talisca’nın açıklamasını paylaşarak, “Aşk’ı parayla tercih etmiş üzücü” yorumunu yaptı. Bingöl’ün bu yorumu, kısa sürede binlerce beğeni ve yorum aldı. Beşiktaş taraftarları da, Bingöl’ü destekleyerek, Talisca’nın para için Beşiktaş’tan ayrıldığını ve gerçek aşkı kaybettiğini söylediler.

Talisca, Beşiktaş’ta oynadığı dönemde, siyah-beyazlı taraftarların gönlünde taht kurmuştu. Brezilyalı futbolcu, Beşiktaş formasıyla 80 maçta 37 gol atarak, takımın şampiyonluklara ulaşmasında büyük rol oynamıştı. Ancak Talisca, Beşiktaş’ın kendisine teklif ettiği sözleşmeyi kabul etmeyerek, Suudi Arabistan’a gitmeyi tercih etmişti. Bu kararı, Beşiktaş taraftarlarına da açıklayan Talisca, “Benim için para önemli. Ben fakir bir aileden geliyorum. Aileme ve çocuklarıma iyi bir gelecek sağlamak istiyorum” demişti.

Beşiktaşlı Tayfur Bingöl’ün Talisca çıkışı sosyal medyada gündem yarattı.

Beşiktaşlı Tayfur Bingöl'den Talisca'nın para aşkını eleştirdi

BEŞİKTAŞ’TA YENİDEN TALİSCA SESLERİ

Öte yandan, Beşiktaş Başkanı Hasan Arat, Al-Nassr Başkanı Musalli Al-Muammar ile bir araya gelerek, iki kulüp arasında futbolcu transferlerinde öncelik anlaşması yaptıklarını duyurdu. Arat, bu anlaşma sayesinde, Beşiktaş taraftarlarının çok istediği Talisca’yı yeniden Beşiktaş’a getirmek için çalışacaklarını söyledi. Beşiktaş’ın önceki başkanı Ahmet Nur Çebi de, geçen yaz Talisca için Al-Nassr ile görüşmüş ancak olumlu bir sonuç alamamıştı.

Uğur Selamcı

En az 10 karakter gerekli
Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.