WOTTV E-DERGİ
DOLAR 34,0328 -0.13%
EURO 38,0629 0.33%
ALTIN 2.828,010,91
BITCOIN 21487376,43%
Samsunspor Adana Demirspor maçı ne zaman, kaçta, hangi kanalda? Canlı İZLE

Samsunspor Adana Demirspor maçı ne zaman, kaçta, hangi kanalda? Canlı İZLE

Samsunspor, Adana Demirspor maçı öncesi sakatlık şoku yaşadı. Kırmızı-beyazlılar, 6 oyuncusundan yoksun olarak zorlu deplasmana gitti. Samsunspor, Adana Demirspor maçı ile ilgili son gelişmeleri haberimizde bulabilirsiniz.

2 Aralık 2023 16:47
Samsunspor Adana Demirspor maçı ne zaman, kaçta, hangi kanalda? Canlı İZLE
0

BEĞENDİM

Samsunspor, Trendyol Süper Lig’in 14. haftasında Adana Demirspor ile karşılaşacak. Kırmızı-beyazlılar, bu zorlu maç öncesi sakatlık şoku yaşadı. Samsunspor, Adana Demirspor maçı kadrosunda 6 oyuncusundan yoksun olacak. Kritik maç öncesi tüm hazırlıklar iki takımda yaptı ve maç saatini bekliyor. İki takım içinde 3 puan almak çok önemli bu nedenle haftaya çok sıkı çalışıp hazırlandılar.

Samsunspor, Trendyol Süper Lig’de Adana Demirspor ile kritik bir maça çıkacak. Kırmızı-beyazlılar, 2 Aralık Cumartesi günü saat 19.00’da Yeni Adana Stadyumu’nda rakibiyle mücadele edecek. Samsunspor, bu maç için bugün Samsun’dan Adana’ya hareket etti. Ancak Samsunspor, Adana Demirspor maçı öncesi sakatlık sorunuyla boğuşuyor.

Samsunspor Adana Demirspor maçı ne zaman, kaçta, hangi kanalda? Canlı İZLE

Samsunspor’un kadrosunda yer alan 6 oyuncu, sakatlıkları nedeniyle Adana Demirspor maçında forma giyemeyecek. Kırmızı-beyazlılardan yapılan açıklamada, Yunus Emre Çift, Gaetan Laura, Landry Dimata, Zeki Yavru, Flavien Tait ve Youssef Ait Bennasser’in sakatlıkları sebebiyle maç kadrosundan çıkarıldığı duyuruldu. Bu oyuncuların sakatlıklarının ciddiyeti ve iyileşme süreleri ise henüz bilinmiyor.

SAMSUNSPOR ADANA DEMİRSPOR MAÇI KADROSU BELLİ OLDU

Samsunspor’un Adana Demirspor maçı kadrosunda ise şu isimler yer aldı: Okan Kocuk, Jakub Szumski, Halil Yeral, Lubomir Satka, Van Drongelen, Alim Öztürk, Soner Gönül, Marc Bola, Kingsley Schindler, Nanu Gomes, Michael Tırpan, Muhammet Ali Özbaskıcı, Taylan Antalyalı, Osman Çelik, Soner Aydoğdu, Muhammed Gümüşkaya, Emre Kılınç, Carlo Holse, Moryke Fofana, Olivier Ntcham, Marius Mouandilmadji ve Ercan Kara.

Samsunspor Adana Demirspor maçı ne zaman, kaçta, hangi kanalda? Canlı İZLE

Samsunspor, Adana Demirspor maçı öncesi 14. sırada yer alıyor. Kırmızı-beyazlılar, 13 maçta 4 galibiyet, 3 beraberlik ve 6 mağlubiyet aldı. Samsunspor, 15 puanla düşme hattının bir basamak üzerinde bulunuyor. Adana Demirspor ise 13 maçta 5 galibiyet, 4 beraberlik ve 4 mağlubiyetle 19 puan topladı. Adana Demirspor, 8. sırada yer alıyor.

Samsunspor maçı için son hazırlıklarını Adana’da yapacak. Kırmızı-beyazlılar, bu maçtan galibiyetle ayrılarak hem puanını artırmak hem de moral bulmak istiyor. Adana Demirspor ise evinde oynayacağı maçta Samsunspor’u yenerek üst sıralara tırmanmayı hedefliyor.

SAMSUNSPOR ADANA DEMİRSPOR MAÇI NE ZAMAN, KAÇTA, HANGİ KANALDA?

Adana Demirspor maçı, Sarper Barış Saka, Hakan Yemişken ve Candaş Elbil hakem üçlüsü tarafından yönetilecek. Maçın canlı yayını beIN Sports 1 kanalından yapılacak.

Uğur Selamcı

En az 10 karakter gerekli
Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.