WOTTV E-DERGİ
DOLAR 34,0062 -0.19%
EURO 38,0653 0.37%
ALTIN 2.826,740,87
BITCOIN 21474784,76%
Galler Türkiye maçı CANLI KESİNTİZ İZLE, milli maç ne zaman? Türkiye maçı canlı hangi kanalda yayınlanacak?
  • World of Türkiye
  • Spor
  • Galler Türkiye maçı CANLI KESİNTİZ İZLE, milli maç ne zaman? Türkiye maçı canlı hangi kanalda yayınlanacak?

Galler Türkiye maçı CANLI KESİNTİZ İZLE, milli maç ne zaman? Türkiye maçı canlı hangi kanalda yayınlanacak?

A Milli Futbol Takımı'mız EURO 2024'e katılmayı garantileyerek , eleme grubunda Galler’le deplasmanda karşlşacak. Almanya ile hazırlık maçında süper bir performans gösteren Milli Takım 3-2 skorla galip gelmişti. Türkiye, Galler'i yenmek ve gruptan lider çıkmayı amaçlıyor. Maçın canlı yayın saati, hangi kanalda ve muhtemel 11'leri futbolseverler tarafından oldukça merak ediliyor ve de araştırılıyor. Peki, Galler Türkiye maçı hangi tarihte, saat kaçta ve hangi kanalda canlı yayımlanacak?

21 Kasım 2023 15:44
Galler Türkiye maçı CANLI KESİNTİZ İZLE, milli maç ne zaman? Türkiye maçı canlı hangi kanalda yayınlanacak?
0

BEĞENDİM

EURO 2024 Avrupa Futbol Şampiyonası Elemeleri’nde heyecan dorukta. Galler ile Türkiye karşı karşıya kozlarını paylaşacak. Milli maç ile ilgili tüm ayrıntıları futbolseverler merak ediyor ve arama motorlarında araştırılıyor. Peki, Galler  Türkiye maçı ne zaman, saat kaçta? Hangi kanalda canlı yayınlanacak?

GALLER TÜRKİYE MAÇI HANGİ KANALDA, NE ZAMAN, SAAT KAÇTA? 

Galler  Türkiye mili maç 21 Kasım Salı günü saat 22:45’te TRT 1’de canlı yayımlanacak.

EURO 2024 ELEMELERİ D GRUBU TÜRKİYE KAÇINCI?

EURO 2024’e katılma hakkını son maçlar öncesinde elde eden A Milli Futbol Takımı, Galler deplasmanında kaybetmemesi halinde grup lideri olarak Almanya’nın ev sahipliği yapacağı turnuvaya katılacak .Türkiye 16 puanla liderlik koltuğunda yerini alırken, sahasında Ermenistan’ı konuk edecek Hırvatistan da 13 puanla ikinci sırada yer alıyor.

Galler de 11 puan ile 3. sıraya sahip. Ay-yıldızlı ekibe ikili averajda üstünlüğü bulunan Hırvatistan’ın grup liderliği için şansı halen devam ediyor. Milli Takım, Galler’den alacağı puan ya da puanlarla, Hırvatistan-Ermenistan maçının sonucuna bakılmaksınız grubu lider olarak tamamlamayı garantileyecek. Grup ikinciliği için de Hırvatistan ve Galler’in son maçlardan önce çekişmesi devam ediyor.

GALLER TÜRKİYE MİLLİ MAÇI İÇİN SLOVEN HAKEM

Cardiff kentinde bulunan Cardiff City Stadyumu’da 21 Kasım Salı günü oynanacak ve TSİ 22.45’te başlayacak müsabakayı Slovenya Futbol Federasyonu’ndan Matej Jug yön verecek. Jug’un yardımcılıklarını Matej Zunic ve Manuel Vidali yapacak. Martin Matosa, karşılaşmanın dördüncü hakemi olacak. Müsabakada Nejc Kajtazovic VAR, Alen Borosak ise AVAR olarak görev alacak.

A Milli Takım kadrosu

Kaleci: Altay Bayındır (Manchester United), Ertaç Özbir (Yukatel Adanademirspor), Mert Günok (Beşiktaş), Uğurcan Çakır (Trabzonspor)

Orta saha: Berat Özdemir (Trabzonspor), Berkan Kutlu (Genoa), İsmail Yüksek (Fenerbahçe), Salih Özcan (Borussia Dortmund)

Defans: Ferdi Kadıoğlu (Fenerbahçe), Zeki Çelik (Roma), Abdülkerim Bardakçı (Galatasaray), Cenk Özkacar (Valencia), Çağlar Söyüncü (Atletico Madrid), Kaan Ayhan (Galatasaray), Ozan Kabak (Hoffenheim), Samet Akaydın (Fenerbahçe), Eren Elmalı (Trabzonspor), Rıdvan Yılmaz (Rangers)

 

İlknur Şayir

En az 10 karakter gerekli
Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.