WOTTV E-DERGİ
DOLAR 34,0566 0.1%
EURO 38,0826 0.03%
ALTIN 2.833,440,17
BITCOIN 21413684,35%
Kızılcık Şerbeti 40. Bölüm FRAGMAN İZLE! SHOW Kızılcık Şerbeti son bölümde neler oldu? Kızılcık Şerbeti hangi gün, saat kaçta?
  • World of Türkiye
  • Magazin
  • Kızılcık Şerbeti 40. Bölüm FRAGMAN İZLE! SHOW Kızılcık Şerbeti son bölümde neler oldu? Kızılcık Şerbeti hangi gün, saat kaçta?

Kızılcık Şerbeti 40. Bölüm FRAGMAN İZLE! SHOW Kızılcık Şerbeti son bölümde neler oldu? Kızılcık Şerbeti hangi gün, saat kaçta?

Cuma günlerinin vazgeçilmez  dizisi Kızılcık Şerbeti oldu. Kızılcık Şerbeti 40. Bölüm Fragmanı yayınlandı. Kızılcık Şerbeti 40. Bölüm Fragmanı merak uyandırıyor. Kızılcık Şerbeti dizisi yeni bölüm fragman izle! Kızılcık Şerbeti 39. Bölüm sonunda, izleyici yeni bölümü iple çekiyor. Kızılcık Şerbeti seyircileri fragman arayışında. Kızılcık Şerbeti dizisinde yeni bölümde neler olacak? Kızılcık Şerbeti son bölümde neler oldu? İşte ayrıntılar…

24 Kasım 2023 16:54
Kızılcık Şerbeti 40. Bölüm FRAGMAN İZLE! SHOW Kızılcık Şerbeti son bölümde neler oldu? Kızılcık Şerbeti hangi gün, saat kaçta?
0

BEĞENDİM

Kızılcık Şerbeti 40. Bölüm Fragmanı oldukça dikkat çekiyor. Kızılcık Şerbeti son bölümde neler oldu?

KIZILCIK ŞERBETİ 39.BÖLÜM ÖZET

Kızılcık Şerbeti son bölümde, Rüzgar’ın, Alev’i isteme gecesi olaysız bir şekilde atlatılmış, ikili artık nişanlı bir çift olmuşlardır. Ömer ve Kıvılcım da resmi olarak boşanırlar. Her ikisi de artık çok mutsuzdur. Ömer kafasını dağıtmak için de hayatında yapmadığı aktivitelere yönelirken, Kıvılcım ise işine dört elle sarılır. Ertuğrul ile de kurduğu dostluk da bu kötü döneminde yaralarını sarmasına yardımcı olacaktır.

Nilay da doğum yapacak ve küçük Abdullah’ın gelişi tüm aile iyi mutlu edecektir. Babasının onu işinden etmesi sebebiyle çok öfkelenen Nursema, annesi ile yüzleşecek, ailesinden de biraz daha uzaklaşacaktır. Abdullah Bey önce Umut ile sonra Nursema ile konuşarak onları kendi hallerine bırakacağına dair söz verir.

Doğa’nın ondan intikam almak için söylediği yalanı inanmış görünen Fatih, karısını yakın takibe almaktadır ve onun gerçek amacını öğrenecek ve de kendine yeni bir yol çizecektir. Fatih’in her şeyi bildiğinden habersiz olan Doğa da Fatih’in davranışlarına oldukça şaşırır.

KIZILCIK ŞERBETİ DİZİSİ NE ZAMAN, SAAT KAÇTA?

Kızılcık Şerbeti dizisi 24 Kasım Cuma akşamı saat 20.00’da SHOW TV ekranlarında seyircisiyle buluşacak.

KIZILCIK ŞERBETİ DİZİSİ 40. BÖLÜM FRAGMAN LİNKİ

Her hafta sabırsızla beklenen Kızılcık Şerbeti dizi fragman linki:

 Kızılcık Şerbeti 40. Bölüm fragman izle!

İlknur Şayir

En az 10 karakter gerekli
Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.