WOTTV E-DERGİ
DOLAR 34,0895 0.19%
EURO 38,1340 0.11%
ALTIN 2.840,330,40
BITCOIN 21713472,59%
Apaçi Mustafa’dan Filistinli kadınlara ahlaksız teklif

Apaçi Mustafa’dan Filistinli kadınlara ahlaksız teklif

Apaçi Mustafa, Filistin’deki dramatik olaylara duyarsız kalarak, Filistinli kadınlara “evime gelin” dedi. Sosyal medyada büyük tepki toplayan eski yarışmacı, özür diledi.

14 Kasım 2023 13:40
Apaçi Mustafa’dan Filistinli kadınlara ahlaksız teklif
0

BEĞENDİM

Seda Sayan ve Uğur Arslan’ın sunduğu Evleneceksen Gel programında tanınan Apaçi Mustafa, sosyal medyada yaptığı paylaşımla büyük tepki topladı. Filistin’de yaşanan dramatik olaylara duyarsız kalan eski yarışmacı, Filistinli kadınlara “evime gelin” dedi.

APAÇİ MUSTAFA EVLENME PROGRAMI İLE FENOMEN OLDU

Evleneceksen Gel programıyla ünlenen ve Apaçi Mustafa lakabıyla anılan Mustafa Bilginer, yıllar sonra yeniden gündeme geldi. Ancak bu seferki gündem oluşu, yaptığı skandal bir paylaşımla oldu.

Apaçi Mustafa'dan Filistinli kadınlara ahlaksız teklif

APAÇİ MUSTAFA’DAN FİLİSTİNLİ KADINLARA ÇİRKİN ÇAĞRI

Filistin’de İsrail’in saldırıları sonucu yüzlerce insanın hayatını kaybettiği ve binlercesinin yaralandığı bir dönemde, Apaçi Mustafa’nın sosyal medyada yaptığı paylaşım akıllara durgunluk verdi. Filistinli kadınlara yönelik çirkin bir teklifte bulunan eski yarışmacı, “Biliyorsunuz Filistin İsrail savaşı var ülkemizde. Bütün bayanları evime davet ediyorum. Sığınacak yeri olmayan Filistinli bayanları evime davet ediyorum. Özellikle bayanları, erkekler gelmesin, sadece bayanlar gelsin” dedi.

Apaçi Mustafa'dan Filistinli kadınlara ahlaksız teklif

APAÇİ MUSTAFA SÖZLERİ TEPKİ TOPLADI

Bu sözler, sosyal medyada büyük bir infial yarattı. Apaçi Mustafa’nın Filistin’deki acıya karşı gösterdiği duyarsızlık ve saygısızlık, binlerce kişi tarafından kınandı. Eski yarışmacı, gelen tepkiler üzerine geri adım atarak özür diledi. “Hepinizden özür diliyorum, konu yanlış anlaşılmış ve yanlış yerlere gitmiş lütfen yanlış anlamayın hepinizi çok seviyorum. Filistin ve İsrail halkından özür diliyorum” diyen Apaçi Mustafa, yaptığı hatanın farkına vardığını söyledi.

Apaçi Mustafa'dan Filistinli kadınlara ahlaksız teklif

APAÇİ MUSTAFA DANSI HALA EN ÇOK KONUŞULANLAR ARASINDA

Apaçi Mustafa, Evleneceksen Gel programında da birçok tartışmaya neden olmuştu. Programda kendisine eş arayan eski yarışmacı, dansları ve tavırlarıyla dikkat çekmişti. Programdan sonra ise ortalıktan kaybolan Apaçi Mustafa, yaptığı bu paylaşımla yeniden gündeme oturdu.

Apaçi Mustafa’nın Filistinli kadınlara yaptığı skandal teklif, sosyal medyada büyük tepki çekti. Eski yarışmacı, yaptığı hatanın farkına vararak özür diledi.

Uğur Selamcı

En az 10 karakter gerekli
Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.