WOTTV E-DERGİ
DOLAR 34,0685 0.13%
EURO 38,0660 -0.03%
ALTIN 2.830,840,08
BITCOIN 21490044,49%
Yalı Çapkını yeni 45. Bölüm 1. FRAGMAN İZLE! Yalı Çapkını son bölümde neler oldu? Yalı Çapkını bu akşam mı, saat kaçta?
  • World of Türkiye
  • Magazin
  • Yalı Çapkını yeni 45. Bölüm 1. FRAGMAN İZLE! Yalı Çapkını son bölümde neler oldu? Yalı Çapkını bu akşam mı, saat kaçta?

Yalı Çapkını yeni 45. Bölüm 1. FRAGMAN İZLE! Yalı Çapkını son bölümde neler oldu? Yalı Çapkını bu akşam mı, saat kaçta?

Cuma günlerinin vazgeçilmez  dizisi Yalı Çapkını oldu. Yalı Çapkını 45. Bölüm 1. Fragmanı yayınlandı. Yalı Çapkını 45. Bölüm 1. Fragmanı oldukça merak uyandırıyor.. Yalı Çapkını dizisi yeni bölüm fragman izle! Yalı Çapkını 44. Bölüm sonunda, izleyici yeni bölümü iple çekiyor. Yalı Çapkını seyircileri fragman arayışında. Yalı Çapkını dizisinde yeni bölümde neler olacak? Yalı Çapkını son bölümde neler oldu? İşte ayrıntılar…

10 Kasım 2023 14:02
Yalı Çapkını yeni 45. Bölüm 1. FRAGMAN İZLE! Yalı Çapkını son bölümde neler oldu? Yalı Çapkını bu akşam mı, saat kaçta?
0

BEĞENDİM

Yalı Çapkını 45. Bölüm 1. Fragmanı oldukça dikkat çekiyor. Yalı Çapkını 45. Bölüm 1. Fragmanı | Bilmediğim Bir Şey Mi Var?

YALI ÇAPKINI SON BÖLÜM DE NELER OLDU?

Yalı Çapkını 44. bölümde, Sultan’ın anlattıkları üzerine Ferit ile yüzleşen Seyran’n kafası allak bullak olur. Ferit ise Seyran’a tüm gerçekleri  teker teker anlatır. Suna ve Kaya’yı öpüşürken yakalayan Kazım da küplere biner ve acısını da ikisinden de çıkarır.

Olayları eve döndüklerinde öğrenen Seyran ile Ferit, Suna ile Kaya arasında işlerin bu kadar hızlı ilerlemesine anlam veremezler. Kaya ise Suna ile evleneceğini söyler. Seyran, İfakat’i suçlayıp dururken, Ferit Suna’ya kızar. Abidin’e gerçekleri kendisi anlatmak isteyen Ferit onu da alıp dışarı çıkarır ve gece ummadığı eski bir tanıdığıyla karşılaşır. Pelin ve Zerrin ise Şehmuz’un evine gidip ve planlarının ilk adımını uygulamaya başlarlar. Öte yandan da Nükhet, Sultan’la geriden çevirdiği işleri ilerletip, İfakat’i git gide köşeye sıkıştırırken, hesaba katmadığı bir ayrıntı vardır. Yalı Çapkını 45. Bölüm 1. FRAFMAN İZLE!

YALI ÇAPKINI DİZİSİ NE ZAMAN, SAAT KAÇTA?

Yalı Çapkını dizisi 10 Kasım Cuma Günü saat 20.00’da STAR TV ekranlarında seyircisiyle buluşacak.

YALI ÇAPKINI DİZİSİ 45. Bölüm 1. FRAGMAN LİNKİ

Her hafta sabırsızla beklenen dizi fragman linki:

 Yalı Çapkını 7. Bölüm 1. fragman izle!

 

İlknur Şayir

En az 10 karakter gerekli
Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.