WOTTV E-DERGİ
DOLAR 34,0963 0.18%
EURO 38,0992 0.02%
ALTIN 2.834,490,20
BITCOIN 21384114,11%
Bugün (5 Kasım) otobüsler bedava mı? İstanbul’da otobüs, metro, metrobüs 5 Kasım 2023’te ücretsiz mi?
  • World of Türkiye
  • Gündem
  • Bugün (5 Kasım) otobüsler bedava mı? İstanbul’da otobüs, metro, metrobüs 5 Kasım 2023’te ücretsiz mi?

Bugün (5 Kasım) otobüsler bedava mı? İstanbul’da otobüs, metro, metrobüs 5 Kasım 2023’te ücretsiz mi?

Bugün İstanbul Maratonu gerçekleşecek. Milyonlarca  kişinin katılması beklenen maratonda yarışmacılar 15 Temmuz Şehitler Köprüsü'nden de yürüyerek geçmenin keyfini de yaşayacak. 5 Kasım'da maratona katılmak isteyenler Bugün 5 Kasım İstanbul'da otobüsler bedava mı? İstanbul'da otobüs, metro, metrobüs 5 Kasım'da ücretsiz mi? Sorularına yanıt arayacak. İşte bugün (5 KAsım) İETT seferleri hakkında tüm detaylar...

5 Kasım 2023 18:08
Bugün (5 Kasım) otobüsler bedava mı? İstanbul’da otobüs, metro, metrobüs 5 Kasım 2023’te ücretsiz mi?
0

BEĞENDİM

İstanbul’un Avrupa kıtası ile Asya kıtası arasında gerçekleşen ve bu özelliği ile dünyanın iki kıta arasında gerçekleşen tek maratonu olma özelliğine sahip olan İstanbul Maratonu bugün milyonlarca kişinin katılımıyla gerçekleşecektir. 2023 yılında  maratonda 45. kez koşulacak. Dünya genelinden de profesyonel atletlerin de katılacağı bu İstanbul Maratonunda kazananlara çeşitli oranlarda ödüller de verilecek. İstanbul maratonuna katılmak isteyen vatandaşlar ise Bugün (5 Kasım) İstanbul’da otobüsler bedava mı? İstanbul’da otobüs, metro, metrobüs bugün ücretsiz mi? Sorularına cevap arıyor.

BUGÜN (5 KASIM) İSTANBUL’DA OTOBÜSLER BEDAVA MI?

5 Kasım 2023 Pazar günü İstanbul’da maraton şenliği yaşanacak. Binlerce kişi İstanbul’un bir yakasından diğer yakasına geçecek. İstanbul’da 5 Kasım Pazar günü toplu taşıma araçları maratona katılmak isteyenlere ücretsiz hizmet verip vermeyeceği konusunda beklenen bildiri geldi. İETT’nin sitesinde yer alan bilgiye göre de Göğüs numarası ve akreditasyon kartı olan koşucular ve görevliler Pazar günü saat 17.00’a kadar İETT araçlarını ücretsiz olarak kullanabileceklerdir.” ifadesine yer verildi.  Bu ifadenin sadece Mecidiyeköy’den maraton başlangıç noktasına kalkan otobüsler için geçerli olduğu düşünülmektedir.

Bazı haber sitelerinde yapılan haberlere göre de ücretsiz ulaşımın sadece Mecidiyeköy’den yapılacak seferlerde geçerli olacağı belirtiliyor.

Ücretsiz ulaşımın belirli hatlarda mı ya da İstanbul genelinde mi olduğuna dair net bir bilgiler bulunmuyor.

İSTANBUL’DA OTOBÜS, METRO, METROBÜS 5 KASIM’DA ÜCRETSİZ Mİ?

İstanbul’da ücretsiz ulaşımın nerelerde geçerli olduğuna dair net bir bilgi bulunmamaktadır. 5 Kasım Pazar günü maratona katılmayan ve göğüs numarası olmayanlar ise toplu taşımaları normal ücret tarifesinden uygulanacak. Maratona katılmayan vatandaşlar için toplu taşımalar ücretlidir.

İSTANBUL’DA BUGÜN (5 KASIM) HANGİ YOLLAR KAPALI?

İstanbul Maratonu nedeniyle bugün 5 Kasım’da İstanbul’da birçok yol, cadde trafiğe kapalı olacaktır… 5 Kasım 2023 Pazar günü saat 06.00 itibarıyla tüm parkur trafiğe kapatılıp olacak koşular bittikçe de kademeli olarak trafiğe açılacaktır.

 

İlknur Şayir

En az 10 karakter gerekli
Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.