WOTTV E-DERGİ
DOLAR 34,0325 -0.12%
EURO 38,0751 0.36%
ALTIN 2.831,831,05
BITCOIN 21538665,92%
Sakla Beni yeni 2. Bölüm 1. FRAGMAN İZLE! Sakla Beni dizisinin 1. Bölüm özeti, oyuncu kadrosu ve konusu
  • World of Türkiye
  • Magazin
  • Sakla Beni yeni 2. Bölüm 1. FRAGMAN İZLE! Sakla Beni dizisinin 1. Bölüm özeti, oyuncu kadrosu ve konusu

Sakla Beni yeni 2. Bölüm 1. FRAGMAN İZLE! Sakla Beni dizisinin 1. Bölüm özeti, oyuncu kadrosu ve konusu

Sakla Beni Star Tv’nin yeni dizisi  Sakla Beni ilk bölümüyle 2 Kasım Perşembe günü ekranlara görücüye çıktı. Sakla Beni yeni 2. Bölüm FRAGMAN İZLE! Sakla Beni dizisinin konusu nedir? Sakla Beni Dizisi’nin oyuncu Kadrosu kimler? Sakla beni 1.Bölüm’de neler oldu? İşte detaylar…

9 Kasım 2023 13:05
Sakla Beni yeni 2. Bölüm 1. FRAGMAN İZLE! Sakla Beni dizisinin 1. Bölüm özeti, oyuncu kadrosu ve konusu
0

BEĞENDİM

SAKLA BENİ DİZİSİNİN KONUSU

Sakla Beni dizisinin konusu, Mete ve Naz, zengin ve güçlü ailelerinin gözbebeği çocuklarıdır. İkisi de şımartılmış, hayatta her istediğini almaya alışmış çocuk olarak büyütülmüşler. Çocukluklarında ailelerine verdiği sözle başlayan hikayeleri, birbirlerinden kopamamaları ile  bugün evliliğe doğru geçer. Fakat Naz’ın çocukluğundan beri yanında olan hizmetlisi İncila’nın ansızın Mete’nin karşısına çıkması, Mete’nin hayatta verdiği tüm kararları sorgulamasına da neden olur. İncila ve Mete arasında yaşanan bu karşılaşma, Naz’ın tüm inatçılığıyla yazdığı bu hikâyenin yönünü değiştirip Mete’nin gerçek aşkı bulmasını sağlayabilecek mi?

SAKLA BENİ 1. BÖLÜM ÖZETİ!

Sakla Beni dizisindeki Naz çocukluğundan beri Mete ile evlilik hayali kurar. Naz’ın ve Mete’nin ailesini büyük bir telaş sağlar. Sadece İncila telaş yapmaz. İncila Nazın sağ koludur. Naz İncila’yı yaşamında kum torbasına çevirmiş adeta. Bu ikili birbirleri olmadan nefes bile alamadan büyütülmüş. İşin kötü tarafı da aynı adama yıllardır aşık olmaları..

İncila bir mağazada Naz’ın elbisesini almak için gider ve Mete ile karşılaşır. Mete çocukluk arkadaşını tanımasa da İncila Naz’la olan fotoğraflarından dolayı tanır ve etkilenir. Mete ile çok uzun yıllar sonra olmadık şekilde karşılaşan İncila aşk acısı çekmektedir. İncila neredeyse her daim Naz’ın sözlü ve fiziksel şiddetine uğrar. İsteme gecesi Naz’ın elbise olayı da oldukça dikkat çekti. İncila’yı her fırsatta şiddet uğlayan Naz sınırları oldukça zorluyor. Sakla Beni ilk bölümüyle izleyicisinden tam not aldı. Sakla Beni 2. Bölüm FRAFMAN İZLE!

SAKLA BENİ DİZİSİNİN OYUNCULARI

Uraz Kaygılaroğlu
Cemre Baysel
Asude Kalebek
Şenay Gürler
Ceyda Düvenci
Nilüfer Açıkalın
Sevinç Erbulak
Gökşen Ateş
Kamil Güler
Nizam Namidar
Sera Tokdemir
Edip Saner
Açelya Devrim Yılhan
Sıla Korkmaz
Emine Uyar
Tamer Levent

SAKLA BENİ YENİ 2.BÖLÜM 1.FRAGMAN İZLE!

SAKLA BENİ YENİ 2.BÖLÜM 1.FRAGMAN İZLE!

İlknur Şayir

En az 10 karakter gerekli
Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.