WOTTV E-DERGİ
DOLAR 34,0039 -0.18%
EURO 38,0505 0.33%
ALTIN 2.831,071,02
BITCOIN 21528705,64%
Dilan, Engin Polat’tan şok yeni gelişme: Meğer, Paraların izini böyle kaybetmişler…

Dilan, Engin Polat’tan şok yeni gelişme: Meğer, Paraların izini böyle kaybetmişler…

Dilan, Engin Polat çiftine düzenlenen operasyona gözaltı sayısı 17’e çıktı. Gözaltı kararının Polat çiftinin şirketlerinde yapılan aramalar sonrasında deliller ortaya çıkmasıyla oldu. Anadolu cumhuriyet Başsavcılığı talimat verdikten sonra Dilan, Engin Polat çifti şirketlerde yapılan 01.15’ Engin’ te Dilan Polat ile eşi Engin Polat çifti gözaltına alındı. İstanbul merkezli 6 ilde yapılan operasyonlarda 43 adreste aynı anda baskın yapıldı. Gözaltına alınan 14 kişi sağlık kontrollerinin ardından İstanbul Emniyet Müdürlüğü’ne götürüldü.

3 Kasım 2023 12:14
Dilan, Engin Polat’tan şok yeni gelişme: Meğer, Paraların izini böyle kaybetmişler…
0

BEĞENDİM

PARANIN İZİNİ BU YÖNTEMLE KAYBETTİRMEYE ÇALIŞTILAR

Gece saatlerinde yapılan operasyonun ayrıntıları ortaya çıktı. MASAK raporuna göre Polat çifti elde ettikleri paraları tam 5 şirket üzerinden sahte fatura kestirilerek aile üyelerine ait hesaplarına geçirildi. Polat çiftinin bu şekilde paranın izini kaybettirmeye çalıştığı tespit edildi.

GÖZALTI SAYISI DA 17’YE YÜKSELDİ

Sahte fatura kesilen paraların kaynağı da şu an bilinmiyor. Dilan Polat ve Engin Polat’a sorgusunda sorulacak ilk sorunun ise paranın kaynağı ne olduğu oldu. İfade alma işlemleri şuana kadar başlamayan şüphelilerden Engin Polat ve Dilan Polat’ın en son ifadeye vereceği öğrenildi. Alınan bilgiye göre gözaltı sayısı 17’ye yükseldi. Hakkında gözaltı kararı bulunan şüpheli kişilerin sayısının ise 30 olduğu biliniyor.

İlknur Şayir

En az 10 karakter gerekli
Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.