WOTTV E-DERGİ
DOLAR 34,1160 0.29%
EURO 38,0730 0.03%
ALTIN 2.856,330,97
BITCOIN 2145673-0,19%
Kadın Müdür Yardımcısının Kapısını Kırdıran Okul Müdürü Açığa Alındı

Kadın Müdür Yardımcısının Kapısını Kırdıran Okul Müdürü Açığa Alındı

Bursa'da, Mahmut Celalettin Ökten İmam Hatip Ortaokulu'nun müdürü Ergin Kaya Kırbıyık, yardımcısı kadın müdürün odasının kapısını tekmelerle kırdırdı. O anları kayda alan müdür yardımcısı, "Benim şahsi alanıma benden izinsiz şekilde, odamın kapısı kırılarak girildi. Lütfen özel eşyalarıma dokunmayın, ben toplarım" dedi. Milli Eğitim Bakanlığı olaya ilişkin soruşturma ve inceleme başlatırken Kırbıyık, açığa alındı.

20 Eylül 2024 12:26
Kadın Müdür Yardımcısının Kapısını Kırdıran Okul Müdürü Açığa Alındı
0

BEĞENDİM

Bursa’da Mahmut Celalettin Ökten İmam Hatip Ortaokul Müdürü Ergin Kaya Kırbıyık, beraberindeki görevlilerle kadın müdür yardımcısının kapısını tekmeleyerek kırdırdı.

Müdür yardımcısının odasındaki eşyalar çıkarılırken Kırbıyık da yardım etti.

Kapısı kırılan müdür yardımcısı o anları kayda aldı. Müdür yardımcısı, “Benim şahsi alanıma benden izinsiz şekilde, odamın kapısı kırılarak girildi. Lütfen özel eşyalarıma dokunmayın, ben toplarım” dedi.

Yardımcısının kapısını tekmeleyerek kıran okul müdürü Ergin Kaya Kırbıyık, açığa alındı. Milli Eğitim Bakanlığı olaya ilişkin soruşturma ve inceleme başlattı.

Kırbıyık daha önce de “Okulda başı açık kız öğrenci istemiyorum” sözleriyle gündeme gelmişti. Veliler, müdür Kırbıyık hakkında şikayetçi olmuştu.

World of Türkiye haberlerini ziyaret edin

Cengiz Han Erdoğan

En az 10 karakter gerekli
Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.