WOTTV E-DERGİ
DOLAR 34,0963 0.18%
EURO 38,0992 0.02%
ALTIN 2.834,490,20
BITCOIN 21384114,11%
Dilan Polat, Engin Polat çiftin gözaltındaki 200 milyonluk ayrıntı! Kimlerin parası aklanıyor?
  • World of Türkiye
  • Magazin
  • Dilan Polat, Engin Polat çiftin gözaltındaki 200 milyonluk ayrıntı! Kimlerin parası aklanıyor?

Dilan Polat, Engin Polat çiftin gözaltındaki 200 milyonluk ayrıntı! Kimlerin parası aklanıyor?

Dilan Polat, Engin Polat çiftine operasyon düzenlenmesinin ardından Polat çiftleriyle beraber 14 kişi daha gözaltına alındı .Aralarında Dilan Polat’ın Kardeşi de yer alıyordu. Dilan Polat neden gözaltına alındı? Dilan Polat gözaltı yeni gelişmeler neler? Dilan Polat Kara para mı akladı? Dilan Polat’a ne olacak? Kimlerin parası aklanıyor? İşte Dilan Polat hakkında tüm merak edilen  yeni gelişmeler…

1 Kasım 2023 15:18
Dilan Polat, Engin Polat çiftin gözaltındaki 200 milyonluk ayrıntı! Kimlerin parası aklanıyor?
0

BEĞENDİM

Dilan Polat ve Engin Polat’a düzenlenen operasyonda gözaltına alınanlar : Dilan Polat, Engin Polat ve aile üyelerinden Sıla Doğu ve Kürşat Polat’ın yanında muhasebecileri Beyza Ekici, mali işlerine bakan Ahmet Gün ve de bazı çalışanları sağlık kontrollerinden sonra ifadeleri vermek üzere İstanbul İl Emniyet Müdürlüğünün  yerleşkesine götürüldü.

200 MİLYON LİRA PARA GİRİŞİ

MASAK ön raporuyla birlikte Dilan, Engin Polat çiftinin birinci derece yakınlarının hesaplarına tasfiye halinde olan 3 şirketten güya ticaret yapılmış gibi gösterilerek sahte fatura kesilmiş. Bu şirketlerin hesaplara 200 milyon lira para girişi olduğu, söz konusu paranın yine aile üyelerine ait başka şirketler arasında transfer edilip en son Engin Polat’a ait Milda Gayrimenkul isimli firmada toplanılmış ve bu parayla çok sayıda gayrimenkul ve de araç alındığı tespit edildi.

Raporla birlikte önce Polat çiftinin ve birinci derece yakınlarının mal varlıklarına el konuldu. Daha sonra vergi müfettişleri polisle beraber çifte ait 15 ayrı iş yerinde arama yaptı. Çalışmaların ardından gece saatlerinde Polat çifti hakkında yakalama kararı çıkarıldı. Kararla birlikte İstanbul, Ankara, Yalova, Ordu, Kırklareli ve Manisa’da da eş zamanlı operasyonlar yapıldı.

DİLAN, ENGİN POLAT ÇİFTİ SORULARI YANITSIZ BIRAKTI

Ünlü Polat çifti hastaneye girişleri sırasında basın mensuplarının sorularına sesiz kaldı.  Sağlık kontrolüne getirilen Dilan Polat’ın kardeşi Sıla Doğu ise, “İfademizi vereceğiz, o kadar” dedi. Sağlık  kontrolünden sonra Dilan Polat ve  Engin Polat İstanbul Emniyet Müdürlüğü’ne götürüldü. Çift emniyete girişleri sırasında da soruları cevapsız bıraktı.

İlknur Şayir

En az 10 karakter gerekli
Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.