WOTTV E-DERGİ
DOLAR 34,0880 0.17%
EURO 38,0792 0.02%
ALTIN 2.835,130,22
BITCOIN 21487103,65%
Siyah Kalp dizisi oyuncuları kimlerdir? 19 Eylül Siyah Kalp dizisi 2. bölüm yeni fragmanı çıktı! Siyah Kalp dizisi yeni bölüm fragmanı izle! Ece Uslu kimdir, kaç yaşında?
  • World of Türkiye
  • Magazin
  • Siyah Kalp dizisi oyuncuları kimlerdir? 19 Eylül Siyah Kalp dizisi 2. bölüm yeni fragmanı çıktı! Siyah Kalp dizisi yeni bölüm fragmanı izle! Ece Uslu kimdir, kaç yaşında?

Siyah Kalp dizisi oyuncuları kimlerdir? 19 Eylül Siyah Kalp dizisi 2. bölüm yeni fragmanı çıktı! Siyah Kalp dizisi yeni bölüm fragmanı izle! Ece Uslu kimdir, kaç yaşında?

Siyah Kalp 2. bölüm fragmanı yayınlandı! Nuh ve Melek anneleriyle yüzleşiyor. Cihan ve Sevilay’ın nişanı ise izleyicileri ekrana kilitleyecek.

19 Eylül 2024 13:25
Siyah Kalp dizisi oyuncuları kimlerdir? 19 Eylül Siyah Kalp dizisi 2. bölüm yeni fragmanı çıktı! Siyah Kalp dizisi yeni bölüm fragmanı izle! Ece Uslu kimdir, kaç yaşında?
0

BEĞENDİM

Siyah Kalp dizisi oyuncuları kimlerdir? Kapadokya’nın büyüleyici atmosferinde geçen ve izleyicileri ekrana kilitleyen Siyah Kalp dizisi, ikinci bölümüyle heyecanı artırmaya hazırlanıyor. Show TV’nin perşembe akşamlarının vazgeçilmezi haline gelen dizi, her hafta daha da karmaşıklaşan olayları ve karakterlerin derinleşen hikayeleriyle büyük ilgi görüyor.

Siyah Kalp’in ikinci bölüm fragmanı yayınlandı ve izleyicileri şimdiden ekrana kilitledi. Nuh ve Melek, yıllar önce kendilerini terk eden anneleri Sumru ile yüzleşiyor. Siyah Kalp dizisi oyuncuları kimlerdir? Yılların ardından çocuklarıyla karşılaşan Sumru, çaresizlik ve pişmanlık içinde ne yapacağını bilemezken, Cihan ve Sevilay’ın nişan töreni bu bölümde öne çıkan olaylar arasında yer alıyor.

Siyah Kalp 2. Bölümde Neler Olacak?

Siyah Kalp 2. bölüm fragmanı büyük ipuçları veriyor. Sumru, yıllar önce arkasında bıraktığı çocukları Melek ve Nuh’la karşı karşıya geliyor. Fragmanda, Nuh ve Melek’in annelerine duydukları öfke dikkat çekiyor. İkilinin, annelerinden intikam almak için yaptığı planlar bu bölümde netleşmeye başlıyor. Kapadokya’da yaşanan bu dramatik karşılaşmalar dizinin merkezinde yer alırken, Cihan ve Sevilay’ın nişan töreni de bölüme damgasını vuracak.

Sevilay ve Nuh’un yollarının kesişmesi ise yeni bir aşkın doğacağına dair ipuçları veriyor. Sumru, konakta Melek’i görünce şoke olurken, bu karşılaşmanın sonuçları dizideki gerilimi iyice artıracak gibi görünüyor.

Siyah Kalp dizisi 2. bölüm

Siyah Kalp Dizisinin Konusu

Siyah Kalp, izleyiciyi derin aile dramları ve karanlık sırlarla dolu bir dünyaya götürüyor. Başroldeki Sumru, genç yaşta ikiz çocuklarını terk edip kendine yeni bir hayat kurmuş bir kadındır. Kapadokya’nın en zengin iş adamlarından biri olan Samet’le evlenen Sumru, gösterişli ve varlıklı bir yaşam sürmektedir. Ancak yıllar sonra, ikiz çocukları Melek ve Nuh, annelerinin kimliğini öğrenir ve onun peşine düşer.

Annesini bulmak için Kapadokya’ya gelen Melek ve Nuh, kendilerini bambaşka bir dünyanın içinde bulur. Sumru’nun kocası Samet ve Samet’in ilk evliliğinden olan oğlu Cihan ile yolları kesişir. Cihan’ın hayatındaki zoraki nişanlısı Sevilay da bu hikayenin önemli bir parçası olur. Karakterlerin hayatları kesiştikçe, dizideki gerilim ve dram dozu her geçen bölüm artıyor.

Siyah Kalp 2. Bölümde İntikam Rüzgarları Esecek!

Siyah Kalp 2. bölüm, Melek ve Nuh’un anneleri Sumru ile yüzleşmesini merkezine alıyor. Annesini terk eden bir kadının yıllar sonra çocuklarıyla karşılaşmasının dramatik etkisi izleyiciyi ekrana kilitleyecek. Sumru’nun bu karşılaşmadan nasıl etkileneceği ve çocuklarıyla ilişkisini nasıl yeniden kuracağı büyük bir merak konusu.

Bunun yanında, Cihan ve Sevilay’ın nişanı bu bölümde önemli bir olay olarak karşımıza çıkacak. Cihan’ın zoraki nişanlısı olan Sevilay’ın hayatı, Nuh ile karşılaşmasıyla bambaşka bir yöne doğru evrilecek gibi görünüyor. Nuh’un bu karşılaşmadan nasıl etkileneceği ve Sevilay ile aralarındaki ilişkinin nasıl gelişeceği merakla bekleniyor.

Siyah Kalp’in Yıldızlarla Dolu Kadrosu

Dizinin kadrosu, Türk televizyonlarının en yetenekli isimlerinden oluşuyor. Sumru karakterine hayat veren Ece Uslu, başarılı oyunculuğuyla dikkat çekiyor. Nuh karakterini Aras Aydın, Melek karakterini ise Hafsanur Sancaktutan canlandırıyor. Sevilay karakteriyle izleyici karşısına Leyla Tanlar çıkarken, Cihan rolünde Burak Tozkoparan yer alıyor.

Diğer önemli karakterlerden Samet’i Burak Sergen, Hikmet’i Esra Dermancıoğlu, Esat’ı Genco Özak, Tahsin’i İlker Aksum ve Bünyamin’i Bülent Polat canlandırıyor. Ayrıca dizinin kadrosunda Ayşe Tunaboylu (Enise), Gözde Çığacı (Canan), Derin İnce (Harika), Deniz Karabaş (Esma), Ferda Işıl (Sakine) ve Işıl Yücesoy (Nihayet) gibi önemli isimler de yer alıyor.

Kapadokya’nın Eşsiz Güzellikleri Eşliğinde Çekilen Siyah Kalp

Siyah Kalp dizisi, Kapadokya’nın büyüleyici manzaraları eşliğinde çekiliyor. Bu tarihi ve doğal güzelliklerin dizinin atmosferine kattığı etki, izleyiciyi ekran başına adeta kilitliyor. Kapadokya’nın mistik ve gizemli atmosferi, dizinin dramatik hikayesine kusursuz bir fon oluşturuyor.

Siyah Kalp Uyarılama Mı Yoksa Orijinal Mi?

Dizinin senaryosu Yıldız Tunç tarafından kaleme alınmış olup, herhangi bir uyarlama değildir. Siyah Kalp tamamen orijinal bir hikaye üzerine kurulmuştur. Dizide aile bağları, sırlar ve intikam teması ön planda tutuluyor. Her karakterin kendi içinde yaşadığı çatışmalar ve geçmişten gelen sırlar, hikayenin temel taşlarını oluşturuyor.

Ece Uslu Kimdir?

Dizinin başrol oyuncusu Ece Uslu, İzmir doğumlu olup 9 Eylül 1974 yılında dünyaya gelmiştir. Küçük yaşlardan itibaren tiyatroya ilgi duyan Uslu, kariyerine tiyatro sahnelerinde adım atmıştır. 1989 yılında İz Peşinde dizisiyle televizyona giriş yapmış, ancak asıl çıkışını 2002 yılında Zerda dizisiyle yakalamıştır.

Boyu 1.72 cm olan ve 56 kilo ağırlığındaki oyuncu, kariyeri boyunca pek çok başarılı yapımda yer almıştır. Başak burcu olan Ece Uslu, Türk televizyonlarının en sevilen oyuncularından biridir.

Hafsanur Sancaktutan Kimdir?

Hafsanur Sancaktutan, 20 Mart 2000 tarihinde İstanbul’da dünyaya gelmiştir. Baba tarafından aslen Rizeli olan genç oyuncu, küçük yaşlardan itibaren oyunculuk ve tiyatro ile ilgilenmeye başlamıştır. Yer aldığı tiyatro oyunlarında pek çok ödül kazanan Sancaktutan, 2018 yılında Gülperi dizisinde canlandırdığı Fidan karakteriyle dikkatleri üzerine çekmiştir.

Son olarak Dünyayla Benim Aramda dizisinde Sinem karakterine hayat veren oyuncu, genç yaşına rağmen kısa sürede televizyon dünyasında adından söz ettirmeyi başarmıştır.

Esra Dermancıoğlu Kimdir?

1968 yılında dünyaya gelen Esra Dermancıoğlu, ünlü çümbüş ustası Zeynel Abidin Cümbüş’ün torunu olarak tanınır. İsviçre’de Franklin College’de sanat tarihi eğitimi almıştır. Televizyon dünyasına Avrupa Yakası dizisiyle adım atan oyuncu, asıl çıkışını Fatmagül’ün Suçu Ne? dizisiyle yapmıştır.

Daha sonra Muhteşem Yüzyıl: Kösem, Bir Zamanlar Çukurova ve Galip Derviş gibi yapımlarda da rol almıştır. Başarılı kariyeri boyunca her projede adından sıkça söz ettiren Dermancıoğlu, dizide Hikmet karakterini canlandırmaktadır.

Siyah Kalp Dizisi Ne Zaman, Saat Kaçta, Hangi Kanalda?

Kapadokya’nın eşsiz atmosferiyle harmanlanmış hikayesiyle Siyah Kalp dizisi, her perşembe saat 20.00’de Show TV ekranlarında izleyiciyle buluşuyor. Sumru, Nuh ve Melek’in hikayesinin nasıl sonuçlanacağını ve bu derin aile dramının nereye varacağını merak ediyorsanız, bu heyecan dolu diziyi kaçırmayın!

Yerli ve yabancı film dizi yeni bölümleri, fragman ve videoları hakkında merak edilenler ve daha fazlası için tıklayın…

Son dakika haberleri, GündemEkonomiDünyaSağlıkSpor haberleri World of Türkiye ayrıcalığını yaşayın. Sitemizi ziyaret etmek için tıklayın

Son Dakika Magazin Haberleri için Tıklayınız!

Siyah Kalp dizisi 2. bölüm fragmanı

Uğur Selamcı

En az 10 karakter gerekli
Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.