WOTTV E-DERGİ
DOLAR 34,0566 0.1%
EURO 38,0826 0.03%
ALTIN 2.833,440,17
BITCOIN 21413684,35%
Son Dakika: Dilan, Engin Polat çifti gözaltına alındı!

Son Dakika: Dilan, Engin Polat çifti gözaltına alındı!

Dilan, Engin Polat çifti kara para aklama iddiasıyla gündeme gelmişti. Dilan ,Engin Polat çifti İstanbul’da düzenlenen bir operasyon ile gözaltına alındı. Dilan ve Engin Polat kara para mı akladı? Dilan, Engin Polat gözaltına alındı mı? Dilan Polat hangi suçtan yargılanacak? İşte Dilan Polat ve eşi Engin Polat hakkındaki detaylar...

1 Kasım 2023 08:47
Son Dakika: Dilan, Engin Polat çifti gözaltına alındı!
0

BEĞENDİM

Kamuoyunu bir süredir meşgul eden ve kara para aklama iddiası ile de  gündeme gelen Dilan, Engin Polat çifti,  kısa süre önce İstanbul’da düzenlenen operasyonla gözaltına alındığı öğrenildi. İstanbul Mali Suçlarla Mücadele Şubesine bağlı ekiplerce yakalanan şüpheliler Dİlan ve Engin Polat , İstanbul Emniyet Müdürlüğü’ne getirildi.

DİLAN POLAT VE ENGİN POLAT ÇİFTİ GÖZALTINA ALINDI

Geçtiğimiz günlerde şüphelilere ait 15 şirkette arama ve dijital materyallere el koyma işlemleri gerçekleştirilmişti.

Zanlıların emniyetteki işlemleri sürmektedir. Gözaltı kararın ardından gerçekleşecek tüm gelişmeler haberimizde yer alacaktır.

DİLAN POLAT KİMDİR?

Dilan Polat, İstanbul’da 21 Temmuz 1990 senesinde dünyaya geldi. İki kardeşi vardır. Dilan Polat annesini küçük yaşta kaybettikten sonra kardeşleriyle teyzelerinin yanında büyüdüler. Asıl mesleğine doğum fotoğrafçılığı olarak başlamış  iş hayatına adım atan Polat, ayrıca bugüne kadar birçok ünlünün fotoğrafçılığını yapmıştr. 2017 senesinde doğum fotoğrafçılığının ardından ablasıyla beraber İstanbul’da güzellik salonu açtı. Dilan Polat adıyla açıldı. Güzellik merkezinin Türkiye’nin birçok ilinde ve ilçesinde şubesi vardır.

DİLAN POLAT’IN EŞİ ENGİN POLAT KİMDİR?

Engin Polat, İstanbul’da 3 Haziran 1988 de doğmuştur. Medikal bir şirketinin kurucusu ve de yönetim kurulu başkanıdır.

İlknur Şayir

En az 10 karakter gerekli
Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.