WOTTV E-DERGİ
DOLAR 34,0917 0.18%
EURO 38,1051 0.02%
ALTIN 2.833,010,15
BITCOIN 21459864,33%
Acun Ilıcalı’nın Eski Eşi Zeynep Yılmaz’dan Yeni Aşk Pozları!

Acun Ilıcalı’nın Eski Eşi Zeynep Yılmaz’dan Yeni Aşk Pozları!

Ünlü televizyoncu Acun Ilıcalı’nın özel hayatı kadar, eski eşlerinin hayatları da magazin dünyasında yakından takip ediliyor. Ilıcalı'nın sevgilisi Ayça Çağla Altunkaya ile Esma Sultan Yalısı'nda gerçekleştirdiği sürpriz evlilik gündemdeki yerini korurken, eski eşi Zeynep Yılmaz da yeni aşkıyla dikkatleri üzerine çekiyor. Zeynep Yılmaz, bir süredir birlikte olduğu iş insanı Bülent Ciritci ile romantik anlarını sosyal medya üzerinden paylaştı. Yılmaz’ın bu aşk dolu kareleri kısa sürede büyük ilgi gördü.

9 Eylül 2024 15:04
Acun Ilıcalı’nın Eski Eşi Zeynep Yılmaz’dan Yeni Aşk Pozları!
0

BEĞENDİM

 

Acun Ilıcalı ile 13 yıllık evliliğinin ardından 2016 yılında boşanan Zeynep Yılmaz, yeni ilişkisini artık gizlemiyor. Ünlü mimar, iş insanı Bülent Ciritci ile aşk dolu pozlarını ardı ardına paylaşarak takipçilerine mutlu anlarını sergiliyor. Yılmaz’ın bu paylaşımları, sosyal medyada yoğun ilgi toplarken, ikilinin uyumlu birlikteliği de dikkatlerden kaçmıyor.

Zeynep Yılmaz’ın sosyal medya hesabından paylaştığı kareler, binlerce beğeni ve yorum alırken, birçok takipçisi de ünlü ismin mutluluğuna destek verdi. Romantik anların sıkça yer aldığı paylaşımlar, magazin dünyasında da büyük yankı uyandırdı. Zeynep Yılmaz’ın bu paylaşımlarında yer alan pozitif enerjisi ve neşeli halleri, hayranlarını memnun ederken, yeni ilişkisinin ne kadar güçlü olduğu da gözler önüne serildi.

Zeynep Yılmaz ve Bülent Ciritci’nin Tanışma Hikayesi

Zeynep Yılmaz ve Bülent Ciritci’nin yolları iş hayatında kesişti. Zeynep Yılmaz’ın sahibi olduğu Thanx Mimarlık firması, Bülent Ciritci’ye ait bir kafenin tasarım projesini üstlenmişti. Bu proje vesilesiyle tanışan ikili, iş arkadaşlığıyla başlayan ilişkilerini zamanla aşka dönüştürdü. Bir süredir gözlerden uzak yaşamayı tercih eden çift, artık ilişkilerini sosyal medya aracılığıyla paylaşmaktan çekinmiyor.

Bülent Ciritci de başarılı bir iş insanı olarak tanınıyor ve magazin dünyasında Zeynep Yılmaz ile olan ilişkisiyle son dönemde daha da ön planda yer alıyor. İkili, birlikte katıldıkları etkinliklerde ve sosyal medya paylaşımlarında oldukça mutlu görünüyorlar. Takipçileri de Yılmaz ve Ciritci’nin bu mutlu birlikteliğini büyük bir ilgiyle takip ediyor.

Acun Ilıcalı’nın Eski Eşlerden Farklı Tepkiler

Acun Ilıcalı’nın Ayça Çağla Altunkaya ile olan evliliği sonrası eski eşlerin ne tepki vereceği de merak konusu olmuştu. Şeyma Subaşı, düğünle ilgili bir yorum yapmaktan kaçınsa da, sosyal medya hikayelerinin izlenme sayılarını paylaşarak dikkat çekti. Subaşı, 1.2 milyon kişi tarafından izlendiğini duyurduğu hikayesine “Sabır” notunu ekledi. Şeyma Subaşı’nın bu paylaşımı sosyal medyada büyük yankı uyandırırken, takipçileri tarafından çeşitli yorumlar aldı.

Diğer yandan, Acun Ilıcalı’nın bir başka eski eşi olan Zeynep Yılmaz ise aşk dolu pozlarıyla gündeme geldi. Yılmaz’ın iş insanı Bülent Ciritci ile olan mutlu birlikteliği ve sosyal medya paylaşımları, Ilıcalı’nın evliliği kadar ilgi uyandırdı. Eski eşlerin bu farklı tepkileri, magazin dünyasında geniş yankı buldu.

Zeynep Yılmaz ve Acun Ilıcalı’nın Evliliği

Zeynep Yılmaz ve Acun Ilıcalı, 2003 yılında dünyaevine girmişti. Çift, 13 yıllık evlilikleri boyunca mutlu bir birliktelik sürdürmüş, bu evlilikten iki çocuk sahibi olmuşlardı. İlk kızları Leyla 2004 yılında dünyaya gelirken, ikinci kızları Yasemin 2007’de doğmuştu. Ancak, çiftin ilişkisi 2016 yılında sona erdi ve boşandılar. Boşanmalarına rağmen, çocuklarıyla ilgili olarak sağlıklı bir iletişim sürdüren Yılmaz ve Ilıcalı, bugüne kadar magazin dünyasında olgun tavırlarıyla gündeme gelmişti.

Magazin haberlerinden haberdar olmak için hemen tıklayın!

İlknur Şayir

En az 10 karakter gerekli
Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.