WOTTV E-DERGİ
DOLAR 34,0944 0.2%
EURO 38,1170 0.09%
ALTIN 2.841,850,46
BITCOIN 21771503,15%
Bilal Hancı ile Esin Çepni ayrıldı! Denedik ama düzeltemedik..

Bilal Hancı ile Esin Çepni ayrıldı! Denedik ama düzeltemedik..

Sosyal medyada ünlünen, 'Kafalar' grup üyelerinden Bilal Hancı, eşi Esin Çepni ile boşanıyorlar. Boşanmaya hazırlanan çift Hancı, Çepni'ye, "Her zaman kalbimde kalacaksın" sözlerinde bulundu. Esin Çepni  de sosyal medya hesabından konuyla ilgili açıklamalarda bulundu.

31 Ekim 2023 14:33
Bilal Hancı ile Esin Çepni ayrıldı! Denedik ama düzeltemedik..
0

BEĞENDİM

Ünlü YouTuber  Bilal Hancı sevgilisi Esin Çepni ile geçtiğimiz yılın temmuz ayında Trabzon’da  düğün yapıp evlenmiştiler. Düğün fotoğraflarını da takipçilerinin beğenisine sunup Bilal Hancı, paylaşımına “Lovelandık, evlendik. herkes teşekkürler” da notunu eklemişti.

MUTLULUKLARINI PAYLAŞMIŞTI

Esin Çepni de yayınladığı paylaşımlara”Yüzlerimiz farklı taraflara baksa da gördüğümüz her zaman aynıydı. Bay ve bayan Hancı gururla sunar” notunu ekleyerek hislerine yer verdi.

Düğünde de Karadenizli sanatçılar Ekin Uzunlar ve Volkan Arslan sahneye çıktılar. Törende fenomen Köksal Baba, Kafalar grubunun diğer üyeleri Fatih Yasin ve Atakan Özyurt’un yanı sıra çok sayıda davetli katılmıştı.

 ÇİFT AYRILDI, BOŞANIYORLAR!

Hancı, Çepni ile boşanma kararı aldıklarını bildirdi. Uzun zamandır aralarındaki sorun yaşayan bu sorunları da aşamayan ikili, çareyi boşanmakta buldu. Sosyal medya hesaplarından da yaptıkları açıklama ile boşanma haberi paylaşan çift birbirlerine  “dostluk” mesajında bulundu.

HER ZAMAN KALBİMDE KALACAKSIN!

Bilal Hancı, yaptığı sosyal medya açıklamasında şu ifadelerine yer verdi:

Esin ile olan evlilik ilişkimizi karşılıklı olarak anlaşarak bitirmeye karar verdik. Çok iyi iki arkadaş olarak kalmaya devam edeceğiz. Hayatıma girmiş en önemli insanı kaybetmeyi asla istemem. Yolunda gitmeyen şeyler vardı denedik ama düzeltemedik ve birbirimizi her zaman iyi, güzel hatırlamak için şu an böyle bir karar aldık. Siz sevgili bizi seven, tanıyan insanlara da bu açıklamayı yapma gereği duydum. Umarım ikimizin de bundan sonraki hayatı çok mutlu geçer. Esin, seninle çok güzel şeyler öğrendim, bana kattığın her şey için çok teşekkürler. Her zaman kalbimde kalacaksın.

KARARI ALMAK KADAR AÇIKLAMAK DA ZORMUŞ!

Esin Çepni ise şöyle konuştu:

Kararı almak kadar, açıklamak da zormuş meğerse… Ne kadar yazıp, sildiğimi bir bilseniz… Her zoru başardık belki ama insan gücünün de yetmediği şeyler var. Her şeyden önce arkadaşlığın baş tacı edildiği evlilik ilişkimizi her iki tarafın da mutluluğu için sonlandırmaya karar verdik. Elbette sürecin her detayına sahip olan sizlerle de bu kararımızı paylaşarak belki bir nebze anlayışınızı bekledik. Bilal ile olan yüksek enerjili dostluk ilişkimin sonsuza kadar sürmesini ve onun her zaman yanında olacağımı bilmesini isterim.

 

 

 

 

 

İlknur Şayir

En az 10 karakter gerekli
Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.