WOTTV E-DERGİ
DOLAR 34,0477 -0.06%
EURO 37,9329 -0.13%
ALTIN 2.795,75-0,24
BITCOIN 21101942,99%
2024 Survivor Şampiyonu Kim Oldu, Batuhan mı Ogeday mı Seda mı Nefise mi? Survivor Büyük Kupayı Kim Aldı, Büyük Ödül Nedir?
  • World of Türkiye
  • Magazin
  • 2024 Survivor Şampiyonu Kim Oldu, Batuhan mı Ogeday mı Seda mı Nefise mi? Survivor Büyük Kupayı Kim Aldı, Büyük Ödül Nedir?

2024 Survivor Şampiyonu Kim Oldu, Batuhan mı Ogeday mı Seda mı Nefise mi? Survivor Büyük Kupayı Kim Aldı, Büyük Ödül Nedir?

Survivor All Star 2024'te nefes kesen final heyecanı bu akşam yaşanacak. Tüm sezonların en güçlülerinin, şampiyonlarının ve finalistlerinin yarıştığı bu sezon, büyük finalle sona eriyor. Nefise, Ogeday, Batuhan ve Seda'nın canlı yayında mücadele edeceği finalde kupa ve büyük ödül sahibini bulacak. İstanbul Nefes Orman Açık Hava Sahnesi'nde gerçekleşecek finalde Survivor şampiyonu kim olacak? İşte detaylar.

13 Haziran 2024 17:04
2024 Survivor Şampiyonu Kim Oldu, Batuhan mı Ogeday mı Seda mı Nefise mi? Survivor Büyük Kupayı Kim Aldı, Büyük Ödül Nedir?
0

BEĞENDİM

Survivor All Star 2024’te heyecan verici final bu akşam gerçekleşecek. Tüm sezonların en güçlü yarışmacılarının, şampiyonlarının ve finalistlerinin mücadele ettiği bu sezon, büyük finalle son buluyor. Nefise, Ogeday, Batuhan ve Seda’nın canlı yayında kapışacağı finalde, kupa ve büyük ödül sahibini bulacak. İstanbul Nefes Orman Açık Hava Sahnesi’nde düzenlenecek finalde Survivor şampiyonu kim olacak? İşte ayrıntılar.

Survivor Büyük Finale Kimler Kaldı?

Survivor All Star 2024’te finale kalan isimler Seda, Ogeday, Nefise ve Batuhan oldu. Bu dört yarışmacı arasından biri, bu akşam İstanbul’da gerçekleşecek finalde şampiyon olarak belirlenecek.

Survivor Büyük Final Ne Zaman ve Nerede?

Survivor All Star büyük finali, 13 Haziran 2024 Perşembe günü saat 20.00’de İstanbul Nefes Orman Açık Hava Sahnesi’nde canlı olarak başlayacak. Survivor hayranları, bu heyecan dolu finali kaçırmamak için TV8 canlı yayınını takip edebilirler.

Survivor 2024 Şampiyonu Kim Oldu?

Bu akşam Survivor All Star 2024’ün şampiyonu belli olacak. Canlı yayında gerçekleşecek finalde Batuhan, Seda, Ogeday ve Nefise’den biri şampiyon olacak. Survivor şampiyonu:

Şampiyon henüz belli olmadı. Açıklandığında haberimizde yer vereceğiz.

Survivor All Star Büyük Ödül Ne?

Survivor’da geçtiğimiz sene büyük ödül 1 milyon liraydı. Bu sene büyük ödülün ne olduğuna dair henüz bir açıklama yapılmadı. Açıklama geldiğinde yer vereceğiz.

Survivor Büyük Final Ne Zaman, Nerede?

Survivor All Star büyük finali, 13 Haziran 2024 Perşembe günü saat 20.00’de İstanbul Nefes Orman Açık Hava Sahnesi’nde canlı olarak başlayacak. Yarışmanın takipçileri, bu heyecan dolu finali kaçırmamak için TV8 canlı yayınını takip edebilirler.

Şampiyonluk Mücadelesi

Bu akşam, Nefise, Batuhan, Ogeday ve Seda’nın canlı yayında mücadele edeceği finalde kupanın sahibi olacak isim belirlenecek. Survivor All Star 2024’te haftalar süren mücadelede sona gelindi ve şampiyonluk mücadelesi nefes kesecek.

Survivor All Star 2024 finalinin detaylarını ve kazananın kim olduğunu öğrenmek için TV8 canlı yayın takip edebilirsiniz.

Magazin haberlerini takip etmek için hemen tıklayın ve güncel haberlerden anında haberdar olun!

İlknur Şayir

En az 10 karakter gerekli
Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.