WOTTV E-DERGİ
DOLAR 33,9920 0.27%
EURO 37,8380 0.61%
ALTIN 2.820,180,39
BITCOIN 1963779-3,26%
2024 Survivor Nefise (2. Finalist) Kimdir, Şampiyon Oldu Mu?

2024 Survivor Nefise (2. Finalist) Kimdir, Şampiyon Oldu Mu?

Survivor All Star 2024 finalisti Nefise Karatay, finalist olmasının ardından izleyicilerin dikkatini çekti. Survivor'da büyük final için geri sayım devam ederken, Nefise Karatay kupaya bir adım daha yaklaşmış durumda. İşte, Survivor Nefise'nin hayatı ve biyografisi.

13 Haziran 2024 16:41
2024 Survivor Nefise (2. Finalist) Kimdir, Şampiyon Oldu Mu?
0

BEĞENDİM

Survivor All Star 2024 finalisti Nefise Karatay, finalist olmasının ardından izleyicilerin dikkatini çekti. Survivor’da büyük final için geri sayım devam ederken, Nefise Karatay kupaya bir adım daha yaklaşmış durumda. İşte, Survivor Nefise’nin hayatı ve biyografisi.

Nefise Karatay’ın Kimdir?

Milli sporcu Nefise Karatay, 25 Şubat 2000 tarihinde dünyaya geldi. Uzun atlama ve engelli atlama dallarında kariyerine devam eden Karatay, spor yaşamına henüz 5 yaşındayken annesinin girişimiyle adım attı. Fenerbahçe’de bir dönem sporculuk yaptıktan sonra, İstanbul’a gelerek profesyonel olarak spor kariyerine yön verdi ve ardından ailesiyle birlikte İzmir’e yerleşti.

Spor Kariyeri

Nefise Karatay, uzun atlama ve engelli atlama dallarında milli atlet olarak kariyerine devam etmektedir. Sporcu kimliğiyle ön plana çıkan Karatay, azmi ve başarısıyla Survivor yarışmasında da dikkat çekmiştir.

Survivor 2023 Şampiyonluğu

Survivor 2023 sezonunda ünlüler takımına yedeklerden giren ilk isim olan Nefise Karatay, yarışmada hırsı ve azmiyle damga vurdu. Yarışmacı Özgür ile kaldığı finalde en fazla SMS’i alarak şampiyon oldu.

Sosyal Medya

Nefise Karatay, Instagram hesabı ‘nefiseekaratay’ üzerinden paylaşımlar yaparak takipçileriyle iletişim kurmaktadır.

Şampiyon Oldu Mu?

Survivor All Star 2024’te finale kalmayı başaran Nefise Karatay, parkurlarda gösterdiği performans ile adından söz ettirmeye devam ediyor. Büyük finalde şampiyonluk için yarışan Karatay, bu senenin de güçlü kadın şampiyon adaylarından biri olarak gösteriliyor.

Magazin haberlerini takip etmek için hemen tıklayın ve güncel haberlerden anında haberdar olun!

İlknur Şayir

En az 10 karakter gerekli
Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.