WOTTV E-DERGİ
DOLAR 34,1187 0.04%
EURO 37,8573 -0.2%
ALTIN 2.799,90-0,09
BITCOIN 21082392,99%
2024 Survivor Birincilik Ödülü Nedir? Survivor Şampiyonu Ne Kadar Kazanacak, Kaç TL?

2024 Survivor Birincilik Ödülü Nedir? Survivor Şampiyonu Ne Kadar Kazanacak, Kaç TL?

Survivor All Star 2024'te final heyecanı doruk noktasına ulaştı. Kıran kırana geçen mücadelelerin ardından büyük finalin kazananı ve alacağı ödül merak konusu oldu.

13 Haziran 2024 08:21
2024 Survivor Birincilik Ödülü Nedir? Survivor Şampiyonu Ne Kadar Kazanacak, Kaç TL?
0

BEĞENDİM

TV8‘de Survivor All Star 2024’te final heyecanı zirveye çıktı. Zorlu rekabetlerin ardından büyük finalin galibi ve kazanacağı ödül büyük bir merak konusu haline geldi.

Survivor Finalistlerin İsimleri Belli Oldu

Bu yılın Survivor All Star finalistleri Seda, Ogeday, Nefise ve Batuhan olarak belirlendi. Zorlu geçen dokunulmazlık oyunları ve düelloların ardından finale adlarını yazdırmayı başardılar.

Survivor Finalin Tarihi ve Yeri

Survivor All Star 2024 finali, 13 Haziran Perşembe günü saat 20.00’de İstanbul Nefes Orman Açık Hava Sahnesi’nde canlı olarak yayınlanacak. Acun Ilıcalı’nın açıklamalarına göre, final oyunları ve düellolar İstanbul’da gerçekleştirilecek ve büyük şampiyon burada belirlenecek.

Acun Ilıcalı’dan Final Açıklamaları

Acun Ilıcalı, finale giden yolun detaylarını şu şekilde aktardı: “Arkadaşlar finale giden yol şöyle ortaya çıkacak; Dokunulmazlık oyununu altınız birden oynuyorsunuz. Kuralların detaylarını Murat anlatacak ama herkes herkesle oynayacak. Bir kişi dokunulmaz olacak. Ada konseyi olmayacak. Ertesi gün bir daha oynayacaksınız. Kalan 5 kişi yine herkes birbiriyle oynayacak, 2. dokunulmaz çıkacak ve kalan 4 kişi düelloya çıkacak. Daha sonra final oyunları başlayacak.”

İlıcalı, final günü İstanbul’da yapılacak tarihi rekabetin ardından SMS oylaması ile şampiyonun belirleneceğini ekledi.

Şampiyonluk Ödülü Ne Kadar?

Survivor All Star 2024 şampiyonunun alacağı ödül henüz resmi olarak açıklanmadı. Ancak iddialara göre, bu yılın şampiyonluk ödülünün 1 milyon TL olduğu ileri sürülüyor.

Final heyecanı sürerken, tüm gözler bu büyük ödülü kimin kazanacağına çevrilmiş durumda. Şampiyonun belirlenmesiyle birlikte, Survivor All Star 2024’ün galibi ve alacağı ödül netlik kazanacak.

Magazin haberlerini takip etmek için hemen tıklayın ve güncel haberlerden anında haberdar olun!

İlknur Şayir

En az 10 karakter gerekli
Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.