WOTTV E-DERGİ
DOLAR 34,1270 0.05%
EURO 37,9019 -0.07%
ALTIN 2.794,71-0,27
BITCOIN 21119013,10%
2024 Masterchef Haftanın Hangi Günleri Yayınlanıyor? Masterchef Türkiye Yayın Tarihi

2024 Masterchef Haftanın Hangi Günleri Yayınlanıyor? Masterchef Türkiye Yayın Tarihi

Masterchef'in hangi günler yayınlandığı izleyiciler tarafından merak ediliyor. TV8'de yayınlanan ve Türkiye'nin en çok izlenen yarışma programlarından biri olan Masterchef'te yeni sezon heyecanı başladı. Haftanın her günü ekranlarda olan Masterchef'in hangi günler yayınlandığı sorgulanıyor. Masterchef bu akşam var mı, yok mu? İşte Masterchef'in yayınlandığı günler...

23 Temmuz 2024 13:45
2024 Masterchef Haftanın Hangi Günleri Yayınlanıyor? Masterchef Türkiye Yayın Tarihi
0

BEĞENDİM

Masterchef’in yayın günleri izleyiciler tarafından ilgiyle takip ediliyor. TV8’de ekranlara gelen ve Türkiye’nin en çok izlenen yarışma programlarından biri olan Masterchef’in yeni sezon heyecanı başladı. Haftanın her günü izleyiciyle buluşan Masterchef’in hangi günlerde yayınlandığı sıkça araştırılıyor. Peki, Masterchef bu akşam var mı, yok mu? İşte Masterchef’in yayınlandığı günler…Masterchef Hangi Günler Yayınlanıyor?

2024 Masterchef Haftanın Hangi Günleri Yayınlanıyor?

Ekranların sevilen yemek yarışma programı Masterchef, haftanın her günü izleyiciyle buluşuyor. TV8’de yayınlanan Masterchef, Pazartesi, Salı, Çarşamba, Perşembe, Cuma, Cumartesi ve Pazar günleri yeni bölümleri ile ekranlara geliyor. Masterchef’in yayınlanmadığı gün bulunmamaktadır.

Masterchef Saat Kaçta Başlıyor?

Masterchef her akşam saat 20.00’de yeni bölümleri ile ekranlara gelmektedir. Yayın akışında herhangi bir değişiklik olmadığı sürece Masterchef her akşam saat 8’de yeni bölümü ile yayınlanacak.

Masterchef Hangi Kanalda Yayınlanıyor?

Masterchef, geçmiş sezonlarda olduğu gibi bu sezonda da TV8′de yayınlanıyor. Haftanın her günü saat 20.00’de yeni bölümleri ile izleyici karşısına çıkıyor.

Magazin haberlerini takip etmek için hemen tıklayın ve güncel haberlerden anında haberdar olun!

İlknur Şayir

En az 10 karakter gerekli
Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.