Trendyol Süper Lig’in 4. haftasında Eyüpspor, zorlu bir mücadelede Trabzonspor’u ağırlayacak. Ligde çıktığı ilk üç karşılaşmada 2 galibiyet ve 1 beraberlik alan Eyüpspor, bu hafta Trabzonspor’u yenerek galibiyet serisine devam etmek istiyor. Peki, Eyüpspor-Trabzonspor maçı ne zaman, saat kaçta ve hangi kanalda izlenebilecek? İşte karşılaşmaya dair tüm ayrıntılar…

Eyüpspor-Trabzonspor Maçı Ne Zaman ve Saat Kaçta?

Eyüpspor ile Trabzonspor arasındaki bu kritik karşılaşma, Kasımpaşa Recep Tayyip Erdoğan Stadı’nda oynanacak. Maç, 1 Eylül Pazar günü saat 19.15’te başlayacak. Bu önemli mücadeleyi hakem Atilla Karaoğlan yönetecek.

Eyüpspor-Trabzonspor Maçı Hangi Kanalda Yayınlanacak?

Futbolseverler, bu zorlu mücadeleyi beIN Sports ekranlarından canlı olarak izleyebilecekler. Maçın yayını, futbol tutkunları tarafından büyük bir merakla bekleniyor.

İki Takımın Son Durumu

Eyüpspor, Süper Lig’deki ilk sezonunda başarılı bir başlangıç yaptı. İlk üç haftada yenilgi yüzü görmeyen Eyüpspor, Alanyaspor ile 1-1 berabere kaldıktan sonra Bodrum FK‘yi 4-1 mağlup etti. Ardından, Sivasspor deplasmanında 1-0 kazanarak 7 puan topladı ve ligin üst sıralarına yerleşti. Bu hafta, Trabzonspor karşısında alacakları galibiyetle çıkışlarını sürdürmeyi hedefliyorlar.

Trabzonspor ise UEFA Konferans Ligi play-off turu rövanşında İsviçre temsilcisi St. Gallen‘e penaltılarla yenilerek Avrupa’ya veda etti. Bordo-mavili ekip, Süper Lig’de şu ana kadar sadece bir maç oynadı. Sezonun ilk haftasında Net Global Sivasspor ile golsüz berabere kalan Trabzonspor, ikinci haftayı bay geçti. Üçüncü haftada oynanması planlanan Kayserispor maçı ise Avrupa’da oynayacakları maç nedeniyle ertelendi. Trabzonspor, bu zorlu deplasmanda galibiyet alarak moral bulmak istiyor.

Spor  haberlerinden haberdar olmak için hemen tıklayın!