WOTTV E-DERGİ
DOLAR 34,0039 -0.18%
EURO 38,0505 0.33%
ALTIN 2.831,071,02
BITCOIN 21528705,64%
S Sport CANLI YAYIN TV Verona – Juventus Maçını Canlı İzle şifresiz Kanaldan İZLE
  • World of Türkiye
  • Spor
  • S Sport CANLI YAYIN TV Verona – Juventus Maçını Canlı İzle şifresiz Kanaldan İZLE

S Sport CANLI YAYIN TV Verona – Juventus Maçını Canlı İzle şifresiz Kanaldan İZLE

İtalya Serie A'nın 2. haftasında Verona - Juventus maçı büyük bir heyecana sahne olacak. 26 Ağustos 2024 Pazartesi günü saat 21.45'te başlayacak olan bu karşılaşma, S Sport ekranlarından canlı olarak yayınlanacak. Juventus, ilk haftayı galibiyetle kapatan Verona karşısında 3 puan hedefliyor ve Kenan Yıldız'ın performansı merakla bekleniyor. Maçın tüm detaylarını ve canlı yayın bilgilerini buradan öğrenebilirsiniz.

26 Ağustos 2024 17:33
S Sport CANLI YAYIN TV Verona – Juventus Maçını Canlı İzle şifresiz Kanaldan İZLE
0

BEĞENDİM

Verona – Juventus maçı 26 Ağustos 2024 Pazartesi günü saat 21.45’te başlayacak ve karşılaşma S Sport ekranlarından canlı olarak izlenebilecek. İtalya Serie A’nın 2. haftasında oynanacak bu mücadelede, geçen sezonun şampiyonluk mücadelesinden erken kopan Juventus, Verona karşısında üç puan hedefliyor. Kenan Yıldız‘ın da forma giyeceği bu maç, futbolseverler tarafından büyük bir merakla bekleniyor.

Verona – Juventus Maçı Ne Zaman Başlayacak?

Verona – Juventus maçı İtalya Serie A’nın 2. haftasında oynanacak. Bu heyecan dolu karşılaşma, 26 Ağustos 2024 Pazartesi günü saat 21.45‘te başlayacak. Maç, S Sport ekranlarından canlı olarak izlenebilecek.

Verona - Juventus Maçı canlı izle

verona-juventus-maci-canli-izle

 

Juventus’ta Hedef Üç Puan

Juventus, geçen sezon şampiyonluğu İnter’e kaptırdıktan sonra, bu sezon şampiyonluk hedefiyle yola çıktı. Sezonun ilk haftasında Como’yu 3-0 mağlup eden siyah-beyazlı ekip, Verona karşısında da galibiyet arıyor. Kenan Yıldız’ın ilk 11‘de başlaması bekleniyor ve genç oyuncunun performansı maçın belirleyici faktörlerinden biri olabilir.

Verona - Juventus maçı tıkla izle

verona-juventus-maci-tikla-izle

Verona’nın Durumu

Verona, Serie A’nın ilk haftasında Napoli‘yi 3-0 mağlup ederek büyük bir sürpriz yapmıştı. Takımın yeni oyuncuları Daniel Mosquera ve Lazovic dikkat çekerken, Verona da Juventus karşısında puan veya puanlar hedefliyor. Kadrosunu Suat Serdar, Tangstedt, Tchatchoua gibi isimlerle güçlendiren Verona, yeni sezona iyi bir başlangıç yapmak istiyor.

Spor  haberlerinden haberdar olmak için hemen tıklayın!

İlknur Şayir

En az 10 karakter gerekli
Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.