WOTTV E-DERGİ
DOLAR 34,0666 0.13%
EURO 37,8920 -0.51%
ALTIN 2.834,440,21
BITCOIN 21484384,46%
Taraftarium24 TV Konyaspor – Galatasaray Maçı CANLI İzle şifresiz Selçuk Sports, Beın Sports 16 Ağustos 202
  • World of Türkiye
  • Spor
  • Taraftarium24 TV Konyaspor – Galatasaray Maçı CANLI İzle şifresiz Selçuk Sports, Beın Sports 16 Ağustos 202

Taraftarium24 TV Konyaspor – Galatasaray Maçı CANLI İzle şifresiz Selçuk Sports, Beın Sports 16 Ağustos 202

1. Konyaspor - Galatasaray maçı, Süper Lig’in 2. haftasında büyük bir çekişmeye sahne olmaya hazırlanıyor. Bu önemli karşılaşmayı kaçırmamak ve canlı olarak takip etmek için Konyaspor - Galatasaray canlı izlemek için tıklayın. İki takımın da sahaya süreceği muhtemel 11’ler ve maçın tüm ayrıntıları taraftarlar tarafından merak ediliyor.

16 Ağustos 2024 17:12
Taraftarium24 TV Konyaspor – Galatasaray Maçı CANLI İzle şifresiz Selçuk Sports, Beın Sports 16 Ağustos 202
0

BEĞENDİM

Yeni sezona Hatayspor galibiyeti ile başlayan Galatasaray’da gözler Konyaspor mücadelesine çevrildi. Konyaspor – Galatasaray maçı ne zaman, saat kaçta ve hangi kanalda? sorusu, futbolseverler tarafından büyük bir merakla araştırılıyor. Galatasaray’ın rakibi Konyaspor ise Kasımpaşa deplasmanından üç puanla dönmüş, ikinci haftada ise güçlü rakibini evinde konuk edecek. Okan Buruk ve öğrencileri, 2. hafta oynayacakları bu kritik mücadelede hata yapmak istemiyor.

Konyaspor – Galatasaray Maçı Hangi Kanalda Yayınlanacak?

Konyaspor – Galatasaray mücadelesi, 16 Ağustos Cuma günü Konya Büyükşehir Stadyumu’nda saat 21.00’de başlayacak. Mücadele, beIN Sports 1 kanalından canlı olarak yayınlanacak. Bu zorlu karşılaşmayı Direnç Tonusluoğlu yönetirken, yardımcılıklarını Deniz Caner Özaral ve Osman Gökhan Bilir üstlenecek. Sarı-kırmızılılarda kritik mücadele öncesinde İcardi, Mertens, Torreira, Batshuayi gibi yıldızların performansı dikkatle izlenecek.

Konyaspor – Galatasaray Mücadelesinde Hangi Oyuncular Sahada Olacak?

Süper Lig’de ikinci hafta heyecanı, Konyaspor – Galatasaray maçıyla başlıyor. Konyaspor – Galatasaray maçı ne zaman, saat kaçta ve hangi kanalda? sorusunun cevabı belli olurken, Galatasaray’da sakatlığı bulunan Davinson Sanchez’in tedavisi sürüyor ve yeni transferlerden Elias Jelert maç kadrosunda yer aldı. Okan Buruk’un takımını Muslera, Kaan, Nelsson, Abdülkerim, Köhn, Torreira, Sara, Ziyech, Mertens, Barış Alper ve Icardi ilk 11’iyle sahaya sürmesi bekleniyor. Konyaspor ise Kasımpaşa karşısında Umut Nayir, Aleksic ve Pedrinho’nun etkili oyunuyla galibiyete uzandı.

Süper LigTrendyol 1. Lig, Avrupa ligleri, UEFA kupası ve Şampiyonlar Ligi maçlarını hazırlık ve lig maçları canlı izlemaç sonuçlarıskorlar ve daha fazlası için tıklayın…

Spor haberlerinden haberdar olmak için hemen tıklayın!

İlknur Şayir

En az 10 karakter gerekli
Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.