WOTTV E-DERGİ
DOLAR 34,0944 0.17%
EURO 38,0799 -0.01%
ALTIN 2.834,170,19
BITCOIN 21453763,96%
Asmir Medya 1 Yaşında

Asmir Medya 1 Yaşında

16 Ağustos 2024 15:59
Asmir Medya 1 Yaşında
0

BEĞENDİM

Değerli Takipçilerimiz ve Okurlarımız,

Bugün, Asmir Medya çatısı altında faaliyet gösteren World of Türkiye, World of Health Tourism ve Times of Defence haber sitelerimizin birinci yıl dönümünü kutlamaktan büyük bir mutluluk ve gurur duyuyoruz. Bu yolculuğa çıktığımız günden bu yana, doğru, güvenilir ve tarafsız habercilik anlayışımızla siz değerli okurlarımıza hizmet vermeyi ilke edindik.

Bir yıl boyunca, sizlerden aldığımız destek ve ilgi sayesinde, her geçen gün daha da büyüyerek ve güçlenerek yolumuza devam ettik. Haberlerimize gösterdiğiniz ilgi ve güven, bizim için en büyük motivasyon kaynağı oldu. Bu süreçte, sadece haberlerle değil, analizler, özel röportajlar ve derinlemesine incelemelerle de sizlere en iyi şekilde hizmet vermeye çalıştık.

Ayrıca, World of Türkiye TV YouTube kanalımızla da geniş kitlelere ulaşıp, görsel ve işitsel içeriklerle de bilgilendirmeye devam ettik.

Bu vesileyle, Asmir Medya’nın bir parçası olan World of Türkiye’nin değerli yazarlarına ve ekip arkadaşlarıma emeklerinden ve katkılarından dolayı en içten teşekkürlerimi sunmak istiyorum. Sizlerin özverili çalışmaları ve kaliteli içerikleri sayesinde, bu başarıyı hep birlikte elde ettik.

Gelecekte de aynı azim ve kararlılıkla, tarafsız ve güvenilir habercilik ilkelerimizden ödün vermeden, siz değerli okurlarımıza en iyi şekilde hizmet etmeye devam edeceğiz.

Saygılarımla,

Reşit Kemal As

Asmir Medya Yönetim Kurulu Başkanı

Cengiz Han Erdoğan

En az 10 karakter gerekli
Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.