WOTTV E-DERGİ
DOLAR 34,1041 0.22%
EURO 38,1317 0.12%
ALTIN 2.840,700,42
BITCOIN 21574051,82%
Esin Çepni Kaç Yaşında, Nereli? Bilal Hancı’nın Eski Eşi Esin Çepni Kim?

Esin Çepni Kaç Yaşında, Nereli? Bilal Hancı’nın Eski Eşi Esin Çepni Kim?

Esin Çepni kimdir? Bilal Hancı'nın eski eşi olan Esin Çepni'nin hayatı, yaşı ve nereli olduğu merak konusu olmaya devam ediyor. Detaylar haberimizde.

16 Ağustos 2024 10:15
Esin Çepni Kaç Yaşında, Nereli? Bilal Hancı’nın Eski Eşi Esin Çepni Kim?
0

BEĞENDİM

Esin Çepni kaç yaşında ve nereli? Ünlü şarkıcı Bilal Hancı’nın eski eşi olarak bilinen Esin Çepni’nin kim olduğu ve kariyeri merak ediliyor. Merak edilen ayrıntılar haberimizin devamında.

Esin Çepni Kimdir?

Sosyal medyada ve magazin dünyasında adından sıkça söz ettiren Esin Çepni, 24 Temmuz 1993 tarihinde İstanbul’da dünyaya geldi. Çepni, katıldığı “İşte Benim Stilim” isimli yarışma programı ile geniş kitleler tarafından tanınmaya başladı. 2016 yılında yarışmaya katılan Çepni, bu dönemde popülerliğini artırdı ve sosyal medyada da aktif bir şekilde yer aldı.

Esin Çepni Kaç Yaşında, Nereli?

1993 doğumlu olan Esin Çepni, 2024 yılı itibarıyla 31 yaşındadır. İstanbul’da doğup büyüyen Çepni, kariyerine makyaj uzmanı olarak devam ediyor. Aynı zamanda sosyal medya platformlarında da aktif olan Çepni, burada geniş bir takipçi kitlesine sahip.

Bilal Hancı’nın Eski Eşi Kimdir?

Esin Çepni, ünlü YouTube grubu Kafalar’ın üyelerinden şarkıcı Bilal Hancı ile 2021 yılında evlendi. Ancak çiftin evliliği uzun sürmedi ve kısa bir süre sonra boşandılar. Bu evliliğin ardından Esin Çepni, sosyal medyada dikkat çekmeye devam etti ve özellikle özel hayatıyla ilgili paylaşımlarıyla gündeme geldi.

Magazin haberlerinden haberdar olmak için hemen tıklayın!

İlknur Şayir

En az 10 karakter gerekli
Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.