Trabzonspor, UEFA Avrupa Ligi’nde bir üst tura yükselmek için önemli bir mücadeleye hazırlanıyor. Avusturya’nın Rapid Wien takımıyla rövanş karşılaşmasına çıkacak olan bordo-mavililer, ilk maçta aldıkları 1-0’lık yenilgiyi telafi etmek istiyor. Peki, Rapid Wien – Trabzonspor maçı ne zaman, saat kaçta ve hangi kanalda yayınlanacak? İşte tüm detaylar…

Rapid Wien – Trabzonspor Maçı Ne Zaman?

UEFA Avrupa Ligi 3. ön eleme turu rövanş mücadelesinde Trabzonspor, Rapid Wien deplasmanında sahaya çıkacak. İlk maçta kendi evinde 1-0 mağlup olan Trabzonspor, rövanş maçında galibiyet arayacak. Bu kritik karşılaşma, 15 Ağustos Perşembe günü saat 19.00‘da başlayacak ve A Spor kanalından canlı yayınlanacak.

Trabzonspor Nasıl Tur Atlar?

Trabzonspor’un tur atlaması için bu karşılaşmada galibiyet elde etmesi gerekiyor. İlk maçta 1-0 yenilen Trabzonspor, iki farklı galibiyet alarak play-off turuna yükselmeyi hedefliyor. Karşılaşma Trabzonspor’un tek farklı galibiyetiyle sonuçlanırsa, maç uzatmalara gidecek. Uzatmalarda eşitlik bozulmazsa, penaltı atışları tur atlayacak takımı belirleyecek. Trabzonspor’un tur atlaması için her türlü mağlubiyet ve beraberlikten kaçınması gerekiyor, aksi takdirde UEFA Avrupa Ligi’ne veda edecek.

Trabzonspor’un Avrupa Performansı

Trabzonspor, bugüne kadar Avrupa sahnesinde 152 karşılaşma oynadı. Bu karşılaşmalarda 56 galibiyet, 37 beraberlik ve 59 mağlubiyet aldı. 193 gol atarken, kalesinde 206 gol gördü. Rapid Wien karşılaşması, Trabzonspor’un Avrupa’daki 153. maçı olacak.

Mücadelenin Hakemi Kim?

Rapid Wien – Trabzonspor maçını Litvanyalı hakem Manfredas Lukjancukas yönetecek. Yardımcı hakemler ise Mangirdas Mirauskas ve Aleksandras Stepanovas olacak. Karşılaşmanın dördüncü hakemi ise Mindaugas Jackus olacak.

Süper LigTrendyol 1. Lig, Avrupa ligleri, UEFA kupası ve Şampiyonlar Ligi maçlarını hazırlık ve lig maçları canlı izlemaç sonuçlarıskorlar ve daha fazlası için tıklayın…

Spor haberlerinden haberdar olmak için hemen tıklayın!