WOTTV E-DERGİ
DOLAR 34,0980 0.21%
EURO 38,1049 0.05%
ALTIN 2.839,560,38
BITCOIN 21470051,15%
CANLI İZLE Al Taawon Al Nassr ŞİFRESİZ Taraftarium, beIN Sports, Taraftarium24, Justin TV nereden izlenir, şifresiz kanallar 14 Ağustos 2024
  • World of Türkiye
  • Spor
  • CANLI İZLE Al Taawon Al Nassr ŞİFRESİZ Taraftarium, beIN Sports, Taraftarium24, Justin TV nereden izlenir, şifresiz kanallar 14 Ağustos 2024

CANLI İZLE Al Taawon Al Nassr ŞİFRESİZ Taraftarium, beIN Sports, Taraftarium24, Justin TV nereden izlenir, şifresiz kanallar 14 Ağustos 2024

Al Taawon ve Al Nassr, Suudi Süper Kupa'da karşı karşıya geliyor. İki güçlü ekibin heyecan dolu maçı, 14 Ağustos 2024'te saat 19.15'te canlı yayınlanacak.

14 Ağustos 2024 18:46
CANLI İZLE Al Taawon Al Nassr ŞİFRESİZ Taraftarium, beIN Sports, Taraftarium24, Justin TV nereden izlenir, şifresiz kanallar 14 Ağustos 2024
0

BEĞENDİM

CANLI İZLE Al Taawon Al Nassr ŞİFRESİZ! 14 Ağustos 2024, Suudi Arabistan’ın iki güçlü futbol ekibi Al Taawon ve Al Nassr, Suudi Süper Kupa için karşı karşıya geliyor. Bu iki takımın mücadelesi, Suudi futbol severler arasında büyük bir ilgi uyandırıyor.

Al Taawon, son dönemde sergilediği dengeli performansla dikkat çekiyor. Son 10 maçta 5 galibiyet, 4 beraberlik ve sadece 1 mağlubiyet alan ekip, özellikle Al Tai ve Al Shabab gibi güçlü rakiplere karşı elde ettiği zaferlerle ön plana çıkıyor. CANLI İZLE Al Taawon Al Nassr ŞİFRESİZ! Ancak, Zorya Luhansk’a karşı aldıkları 2-0’lık yenilgi, uluslararası arenada daha fazla çalışmaları gerektiğini gösteriyor.

Al Taawon Al Nassr maçı öncesi son durum

Öte yandan, Al Nassr ise son maçlarında güçlü bir görüntü sergiledi. Son 10 maçta sadece 2 kez mağlup olan ekip, özellikle Al Wahda’ya karşı elde ettiği 6-0’lık galibiyetle hücum gücünü sergiledi. Bununla birlikte, Porto ve Granada gibi Avrupa takımlarına karşı oynadıkları hazırlık maçlarındaki mağlubiyetler, savunma hattında zaman zaman sorunlar yaşayabildiklerini ortaya koyuyor.

Bu iki ekibin Suudi Süper Kupa mücadelesi, futbol severler için heyecan dolu bir karşılaşma vaat ediyor. Al Taawon’un dengeli performansı ile Al Nassr’ın hücum gücünün buluşacağı bu maç, her iki takımın da forma durumunu daha net bir şekilde ortaya koyacak.

Al Taawon Al Nassr maçı ne zaman, saat kaçta?

Tarih: 14 Ağustos 2024
Saat: 19.15
Yer: Suudi Arabistan

Karşılaşmayı canlı olarak izlemek isteyen futbol severler, maçın yayın bilgilerini yakından takip etmeli. Bu önemli mücadele, Suudi Arabistan’daki futbol tutkunlarının nabzını hızlandıracak. Al Taawon Al Nassr maçı beIN SPORTS kanalında mı yayınlanacak?

Al Taawon Al Nassr maçını ŞİFRESİZ donmadan CANLI İZLE, beIN Sports CANLI YAYIN TV İstanbulspor Manisa FK hangi kanalda?

Al Taawon Al Nassr 11’ler

Al Taawon: Mailson, Waleed Al-Ahmad, Ibrahim Al Shuayl, Awn Mutlaq Al Slaluli, Aloyayari Abdulmalik, Aschraf El Mahdioui, Cristian Guanca, Joao Pedro, Mohammed Al Kuwaykibi, Musa Barrow, Ahmed Bahusayn.

Al Nassr: David Ospina, Abdullah Al Amri, Alex Telles, Ali Alawjami, Sultan Al-Ghanam, Abdullah Alkhaibari, Ayman Yahya, Otavio, Marcelo Brozovic, Cristiano Ronaldo, Sadio Mane.

Süper LigTrendyol 1. Lig, Avrupa ligleri, UEFA kupası ve Şampiyonlar Ligi maçlarını hazırlık ve lig maçları canlı izlemaç sonuçlarıskorlar ve daha fazlası için tıklayın…

Spor haberlerinden haberdar olmak için hemen tıklayın!

Uğur Selamcı

En az 10 karakter gerekli
Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.